Hokke Groenten en Fruit

Landsweg 3a
3237 KG Vierpolders
T: +31 (0)181 323 712
E: informatie@hokkegroentenenfruit.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij kwekerij
AssortimentAardappelen, Abrikozen, Advocaat/eierroom, Appels, Asperges, Bananen, Boerderij-ijs, Boontjes, Bospeen, Chocolade, Compote, Conserven, Doperwten, Dranken (alcoholisch), Dranken (niet alcoholisch), Erwten/Peulvruchten, Exotische vruchten/Zuidvruchten, Fruit, Fruitmand, Geschenkpakketten, Groente, IJs, Kant-en-klaar, Kersen, Kiwi, Knoflook, Komkommer, Kruiden, Meloenen, Noten en chips, Peren, Postelein, Rode bieten/krootjes, Salades, Snijbonen, Snoep, Sperziebonen, Tomaat, Winterpeen, Wortelen
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 16:30 uur

Hoe is het gekomen zoals we nu zijn?

In 2003 hebben wij als groentebedrijf meegedaan aan Kom in de kas. Tijdens die dag kon er geproefd worden van de producten die op dat moment geteeld werden en toen werd regelmatig de vraag gesteld: Kunnen wij deze producten ook bij U aan huis kopen?. JA! hebben wij gezegd. En zo is het begonnen met een klein tafeltje waar een doos courgettes en een doos komkommers op stond. En de klanten vroegen naar steeds meer artikelen. Zo zijn wij steeds verder gegroeid. In augustus 2004 hebben wij de andere schuur een beetje verbouwd om er een winkel in te maken om een iets breder assortiment aan te bieden. Dat liep zo goed dat we ons assortiment groter maakten, maar dat de winkel te klein werd. In december 2007 hebben we de winkel groter gemaakt en ook langzaamaan is het assortiment weer groter geworden tot zoals het nu is.
De producten die wij verkopen proberen wij zoveel mogelijk bij collega-tuinders in te kopen. Dus zo vers mogelijk, maar ook wij (zijn mensen en) maken wel eens een miskoop. Maar vertel ons dat! Onze spreuk: Bent U niet tevreden over een van onze producten, blijf dan niet kwaad weg, maar kom alstublieft boos terug. Dan zoeken we samen naar een oplossing.