Hoeve Vredeveld

Zeeasterweg 15
8219 PM Lelystad
T: +31 (0)6 14 15 49 93
E: info@hoevevredeveld.nl


StaltypeWinkel, Zorglocatie
AssortimentAardappelen, Advocaat/eierroom, Appels, Bier (alcoholisch), Bloem en meel, Bloemen, Dranken (alcoholisch), Dranken (niet alcoholisch), Eieren, Fruit, Fruit- /vruchtensappen, Graanproducten, Groente, Kaas, Levensmiddelen, Melk, Non-food, Noten en chips, Planten, Rundvlees, Speltmeel, Streekproducten, Uien, Vlees, Wijn, Zuivel
TeelttypeAmbachtelijk, Biologisch/ekologisch, Gangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

Hoeve Vredeveld ontvangt mensen die op de één of andere manier net een beetje extra zorg of aandacht nodig hebben, maar toch graag op een boerderij aan het werk willen.

Ze ontvangen ouderen die komen genieten van de dieren, de omgeving en gezelligheid. Maar ook volwassenen, jongeren en kinderen die het leuk vinden om nuttig bezig te zijn en nieuwe vaardigheden te leren. Ieder op z’n eigen niveau.

Ze verzorgen de dieren, werken met planten in de tuin en kas, doen allerlei creatieve en technische activiteiten. Ook gaan ze bijvoorbeeld elke week zwemmen! Naast alle activiteiten zorgen zij samen voor het reilen en zeilen van de boerderij en de winkel. Deelnemers maken ook veel mee van de grootschalige akkerbouw en de rundveetak.