Hetlekkerstestraatje

Oliviersweg 9
5061 PL Oisterwijk
T: +31 (0)6 11 12 64 23
E: gerriescheffers@hotmail.com


StaltypeAutomaat, Winkel, Winkeltje bij kwekerij
AssortimentAardbeien, Asperges, Fruit, Groente, Non-food, Streekproducten
TeelttypeBiologisch/ekologisch
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen April, Mei, Juni, September, Oktober, November,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag,
Openingstijden

Maandag t/m zondag: 11:00 - 17:00 uur

Welkom bij het lekkerste straatje!!!

Vanaf 1992 is, in verschillende stappen, het glastuinbouwbedrijf uitgebouwd tot de huidige drie hectare netto glas. De aardbeien- en aspergeteelt liep vanaf het begin in 1980 als rode draad door de bedrijfsvoering, en gaandeweg heeft het bedrijf zich gespecialiseerd in deze twee teelten.

Na de laatste uitbreiding van het bedrijf in 2016 worden aardbeien nu alleen in de kas geteeld, met twee oogstperioden per jaar. Eén in de maanden april-mei-juni, en één in de maanden september-oktober-november. Het telen in de kas geeft een hoogwaardig maximaal biologisch geteeld product, waarmee het bedrijf zich kan onderscheiden naar afnemers. In 1998 produceert het bedrijf volgens de normen Milieukeur; de laatste tien jaren zelfs als enige in Nederland! Dit jaar staat certificering volgens de normen ‘On the way to planet proof’, als doel voor het bedrijf gepland. ​

Door de jaren heen is een leuk personeelsteam opgebouwd. In de piekperiode werken er ca. 45 personen op het bedrijf die er allemaal flink de schouders onder zetten; iets waar Martien en Gerrie ongelooflijk trots en zuinig op zijn. Zonder hen kon dit allemaal niet bereikt worden! Zeker een bezoek waard.