Het Witte Water

Nieuwe Voorthuizerweg 30
3862 RW Nijkerk
T: +31 (0)6 25 25 53 24
E: info@hetwittewater.nl


StaltypeStalletje, Winkel, Zorglocatie
AssortimentAardbeien, Andijvie, Aubergines, Bleekselderij, Boerenkool, Boontjes, Bospeen, Cherrytomaten, Courgettes, Fruit, Groente, Komkommer, Koolsoorten, Kruiden, Paksoi, Paprika, Pompoenen, Prei, Rabarber, Radijs, Rode bieten/krootjes, Rode kool, Sla, Snijbiet, Sperziebonen, Tomaat, Trostomaten, Uien, Varkensvlees, Vergeten groente, Vlees, Wortelen
TeelttypeBiologisch/ekologisch
Geaccepteerde betaalmiddelenContant
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Maandag: 12:00 17:00 uur
Dinsdag t/m zaterdag: 09:00 17:00 uur

Sinds 1992 is Het Witte Water in handen van familie Batterink-Drost. Ons kleinschalige biologische agrarisch bedrijf wordt gecombineerd met zorg, vanuit de gedachte om de woon- en werkruimte die zij ter beschikking hebben te delen met anderen om hen de rust te bieden om nieuwe energie te krijgen.
“Het Witte Water” mag een plek zijn voor velen die rust, regelmaat en ruimte nodig hebben. Zowel Roel als Jenny heeft de benodigde kennis en ervaring. Roel heeft de Sociale Academie en de Hogere Agrarische School (HAS) gevolgd en hij was lange tijd als docent Economie en Maatschappij werkzaam op de Middelbare Agrarische School (MAS). Jenny is van huis uit psychiatrisch verpleegkundige en heeft inmiddels brede (management)ervaring in het middelbaar onderwijs voor zorg en welzijn. Momenteel is zij verbonden aan het Regionaal OpleidingsCentrum (ROC) Midden Nederland.