Hemels vlees

Sint Gillisstraat 32
6312 AE Ransdaal
T: +31 (0)6 22 51 40 83
E: hemelsvlees@icloud.com


StaltypeWebshop, Winkel
AssortimentRundvlees, Vlees
TeelttypeAmbachtelijk
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin, Via de website
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Op afspraak,
Openingstijden

Bestellen via de Webshop

Een goed stuk vlees is volgens Jos Soogelee de eigenaar van Hemels vlees, gemakkelijk te herkennen. Je ziet het aan de structuur en je proeft het. Een dier dat goed gevoed is en voldoende beweegt, heeft een bijna onzichtbare vetstructuur in de spieren. Dat vet is de drager van de ‘hemelse’ smaak. Natuurlijk is de voeding van de koe belangrijk, maar Jos is ervan overtuigd dat je ook de vrijheid en het geluk van de koe proeft in het vlees. Dat geluk belandt op je bord!

Het slachten hoort er voor Jos bij maar ook dan zorgt hij goed voor de dieren. Bij een kleinschalige slachter komen de dieren in aparte hokken, zodat ze geen last krijgen van stress. Er heerst zoveel mogelijk rust.

De verwerking gebeurt door ervaren slagers, op de boerderij zelf. De diverse soorten vlees worden afzonderlijk verpakt in pakketten van 5, 10 of 20 kilo. Recepten, inclusief het traditioneel Limburgse zoervleisj, vind je in de nieuwsbrieven.

Bestellingen kunnen door boer Jos aangegeven dagen worden thuisbezorgd. Voor bezorgplaatsen en tijden bekijk zijn website.