GOUDasfalt afhaalpunt Rechtstreex

Gouderaksedijk 32 a/d Hollandse IJssel
Gouda in de Krimpenerwaard
T: +31 (0)6 23 63 01 30
E: goudasfalt@rechtstreex.nl


StaltypeIn de schuur, Stalletje
AssortimentDranken (alcoholisch), Dranken (niet alcoholisch), Fruit, Graanproducten, Groente
TeelttypeAmbachtelijk, Biodynamisch, Biologisch/ekologisch, Fair Trade, Gangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenPin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Woensdag, Op afspraak,
Openingstijden

Bestellen:
Maandag tot 10:30 uur
Afhalen:
Woensdag: 15:30 - 18:30 uur

Wij zijn Marian en Trees, de wijkchefs van Rechtstreex  GOUDasfalt. Op het afhaalpunt zie je altijd één van ons en andere vrijwilligers als je je bestelling op komt halen.

Wil jij genieten van lekkere, smaakvolle producten uit de regio met een eerlijke prijs voor jou en de boer? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief van ons wijkpunt, dan krijg je elke week het nieuwe assortiment in je mailbox.

Je kunt je bestelling plaatsen via de nieuwsbrief van tot maandag: 10:30 uur. De bestellingen kunnen opgehaald worden op woensdag  van 15.30 – 18.30 uur. Wij hebben geen bezorgservice.

Neem altijd je eigen tassen mee en je pinpas. Want betalen kan alléén met de pin.

Over Rechtstreex
Met Rechtstreex bestel je via de webshop de lekkerste lokale producten en bouw je mee aan een andere voedselketen. Verse, smaakvolle en verrassende boodschappen direct van boeren uit jouw regio. Je bestelt gemakkelijk online, haalt je bestelling op bij een wijkpunt bij jou in de buurt of laat ze thuisbezorgen. Rechtstreex werkt zonder abonnement en je kiest zelf of en wat je wil bestellen.

Je geniet niet alleen van de lekkerste lokale producten (van maximaal 50km rondom Rotterdam), maar bouwt zo ook mee aan een transparante, lokale en sociale voedselketen. Je leert door onze directe lijntjes veel over onze boeren en zij over jou. Een eerlijke en transparante prijs voor jou en voor de boer vinden wij belangrijk.