Fruitbedrijf van der Grift

Overeindseweg 35
3439 LP Nieuwegein
T: +31 (0)30 637 29 57
E: info@fruitbedrijfvandergrift.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentAardappelen, Aardbeien, Appels, Boerderij-ijs, Boerenijs in verschillende smaken, Dranken (niet alcoholisch), Eieren, Fruit, Fruit- /vruchtensappen, Geschenkpakketten, Groente, IJs, Kaas, Melk, Peren, Pruimen, Rundvlees, Seizoensfruit, Snoep, Vlees, Yoghurt, Zuivel
TeelttypeAmbachtelijk
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Vrijdag: 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 16:00 uur

Fruitbedrijf van der Grift is een echt familiebedrijf. Het bedrijf bestaat al sinds 1924. Inmiddels is de 4e generatie al actief in het bedrijf.

Het hele jaar rond worden de lekkerste soorten appels en peren uit de boomgaard verkocht en in het seizoen ook o.a. aardbeien, kersen en pruimen.

In de boerderijwinkel zijn verschillende producten te verkrijgen die op ambachtelijke manier bereid worden. Een greep uit het assortiment: Appels, peren, fruitsappen, diverse boerenproducten, groente, aardappelen, eieren, Rijnrundvlees, kaas, zuivel, boerenijs, cadeaumanden gevuld met boerenproducten en cadeaubonnen.

Na corona kunt u gezellig in de boomgaard genieten van een kop koffie/thee met appeltaart, fruitsappen of heerlijk boerenijs!