Familie Munsterman

Weteringweg 3
2155 MV Leimuiderbrug
T: +31 (0)172 508 289
E: info@brug-piepers.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentAardappelen, Agria (aardappel), Appel-kersensap, Appel-perensap, Appels, Appelsap, Bildtstar(aardappel), Doré, Eieren, Frieslander (aardappel), Fruit, Fruit- /vruchtensappen, Groente, Peren, Rode kool, Stoofperen, Uien, Winterpeen
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenNog onbekend
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

maandag t/m vrijdag: 08:30 - 17:30 uur
zaterdag: 08:30 - 16.00 uur

Simon, Tineke en Paul Munsterman hebben een akkerbouwbedrijf in Leimuiderbrug (Noord-Holland) in de zuidelijkste punt van de Haarlemmermeerpolder. Het bedrijf is gesticht na drooglegging van de polder in 1855, Simon is momenteel de 5e generatie ondernemer op het bedrijf.

Op het akkerbouwbedrijf telen zij op lichte kleigrond diverse gewassen die verkocht worden via groothandelaren. Als telers van kwaliteitsproducten vinden zij het belangrijk om het juiste verhaal achter de producten te kunnen vertellen. We verkopen daarom ook een deel van onze productie via de boerderijwinkel en via lokale supermarkten.

De aardappelen die zij telen hebben zij BrugPiepers genoemd vanwege hun afkomst (Leimuiderbrug) en de andere benaming voor aardappels (Piepers).

De producten worden zoveel mogelijk vanuit een duurzaam oogpunt geproduceerd en zijn gecertificeerd als erkend streekproduct.