Eethuis de Ster in de Kersentuin

Trip 2
3998 WC Schalkwijk
T: +31 (0)6 46 07 77 53
E: hanke@ster.nu


StaltypeWinkel
AssortimentAppeltaart, Banket, Belegde broodjes, Bier ( 0% alcohol), Bier (alcoholisch), Buffetten, Cider, Dranken (alcoholisch), Dranken (niet alcoholisch), Frisdranken, Fruit, Fruit- /vruchtensappen, Gebak, Graanproducten, Hartig, Hartige broodjes, Kant-en-klaar, Kersen, Kersensap, Koffie, Koffie (drank), Maaltijden, Taarten, Thee (drank), Vruchtenlimonade, Wijn
TeelttypeAmbachtelijk
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag,
Openingstijden

Woensdag t/m zondag: 10:30 - 17:00 uur
Elke vrijdag en zaterdag dineravond vanaf 17:30 uur: hiervoor graag reserveren! Niet in coronatijd.

Midden in een unieke hoogstam kersenboomgaard bij Houten, aan het Amsterdam-Rijnkanaal op het Eiland van Schalkwijk, is Eethuis Ster in de Kersentuin gelegen. Binnen handbereik van maar liefst vijf forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie.

Eethuis Ster in de Kersentuin is de plek voor een welverdiende koffie met gebak tijdens een mooie fietstocht, voor een wrap to go, maar ook voor een sfeervol (afhaal)diner, een uitgebreid buffet, een BBQ of een heerlijke high tea met familie of vriend(inn)en. Eethuis Ster geeft ook kookworkshops.

Hanke Schoor is gepassioneerd ondernemer en houdt van lokaal. Ze bakt graag het lekkerste gebak voor fietsers en wandelaars. Alles wordt er zelf gemaakt met (zoveel mogelijk) biologische ingrediënten uit de streek. In het seizoen verkopen ze heerlijke kersen uit eigen boomgaard. Momenteel verkoopt ze ook perencider van peren uit Schalkwijk met en zonder alcohol.

Elke vrijdag of zaterdag kan er een 3 gangen diner worden opgehaald in Schalkwijk of in overleg worden bezorgd. Vegetarisch of met vlees.