De Vossenburg

Korteweg 4
3161 EL Rhoon
T: +31 (0)6 22 23 95 48
E: vossenburg@caiway.net


StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentAardappelen, Appel-perensap, Appels, Appelsap, Asperges, Dranken (niet alcoholisch), Eieren, Fruit, Fruit- /vruchtensappen, Groene Asperges, Groente, Suikermaïs, Uien, Witte asperges
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag,
Openingstijden

Maandag t/m zondag: 06:00 - 22:00 uur

De Vossenburg is een oude boerderij uit 1911; de bedrijfsvoering, natuurinclusief, is juist niet oud! De Vossenburg ligt midden in ‘Het Buijtenland van Rhoon’ en beseft terdege dat er anders gewerkt zal moeten worden om de voor dit gebied gewenste natuurdoelstellingen te halen.
Zij proberen bij de Vossenburg genoeg voedsel voor de steeds groeiende wereldbevolking te combineren met natuur en duurzaam en lokaal produceren. Daarnaast vindt U bij hen de meest vrije, blije kippen van Zuid-Holland waarvan alle eieren lokaal worden afgezet.

U kunt bij hen terecht voor aardappels, uien, vrijloopeieren, appels, appelsap en appel-perensap. In het seizoen: groene asperges en suikermais

Voor paard eigenaren bieden ze zowel boxenstalling als groepshuisvesting (HIT-Actief), er kan op de accommodatie gereden worden of door ‘onze’ mooie polders.