De Twee Linden

Schaijksestraat 17
5375 KC Reek
T: +31 (0)486 476 048
E: info@2linden.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij kwekerij
AssortimentAardappelen, Andijvie, Appels, Aubergines, Citrusvruchten, Courgettes, Dranken (niet alcoholisch), Fruit, Fruit- /vruchtensappen, Groente, Kiwi, Peren, Radijs, Sinaasappels, Sla, Spinazie, Vlees, Winterpeen, Wortelen, Zuivel
TeelttypeBiologisch/ekologisch
Geaccepteerde betaalmiddelenContant
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Woensdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Woensdag en vrijdag: 13:30 - 19:30 uur
Zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

Wij hebben een kleinschalig en gevarieerd tuinbouwbedrijf van een kleine 2 hectare. Sinds 1992 verbouwen wij hier met veel zorg en aandacht biologische groenten in de volle grond en in zo’n 1000m2 tunnelkassen. Door het jaar heen telen wij zo’n 40 verschillende soorten groenten zonder gebruik te maken van chemisch synthetische bestrijdingsmiddelen. De grond wordt bemest met natuurlijke mest en compost.
Samenwerken met de natuur vinden wij heel belangrijk. Natuur neemt dan ook een grote plaats in op ons bedrijf. Zo vindt u bij ons paddenpoelen, bloemen, hagen, kruiden, bijen, ruigtes… Het landschap wordt herdoor rijker en aantrekkelijker voor iedereen. Insecten en andere dieren vinden hun plaats bij de groenten als natuurlijke bestrijders van ziekten en plagen. De variatie op ons bedrijf trekt bijzondere en zelfs zeldzame soorten aan en is een lust voor het oog.
De groenten krijgen bij ons de tijd om te groeien en dat proeft u! Bovendien wordt alles door ons vers van het land direct geleverd. Biologisch is dus behalve gezond, ook nog heel lekker en van goede kwaliteit.