De Snoeper

Zeestraat 31
2681 CM Monster
T: +31 (0)174 240 318
E: info@desnoeper.nl


StaltypeKleine winkelier, Winkel
AssortimentAdvocaat/eierroom, Banket, Bonbons, Chocolade, Chocoroom, Delicatessen, Dranken (alcoholisch), Gebak, Geschenkpakketten, Graanproducten, Hartig, Hazelnootgebak, Kaaskoekjes, Snoep
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag: 09:30 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:30 - 16:30 uur

Al bijna 20 jaar weten de inwoners van het Westland en omstreken de weg te vinden naar Bonbonnerie De Snoeper in Monster. Als u onze beroemde Martinez bonbons en chocolade proeft, weet u waarom?
Vanaf 1 januari 2017 is De Snoeper van eigenaar veranderd. Angelique en Samantha van den Berg heten u van harte welkom in hun vernieuwde winkel. De opstelling is veranderd, het interieur weer opgefrist en u kunt nu ook pinnen.
Waar we geen veranderingen in hebben aangebracht is de kwaliteit van onze Martinez bonbons. Het gehele jaar door bieden wij chocolade van excellente kwaliteit aan. Alle chocolade producten zijn gemaakt met Belgische UTZ-gecertificeerde chocolade. Of u nou op zoek bent naar chocolade-figuurtjes, chocolade-lolly’s, chocolade-bonbons of chocolade-truffels; u bent bij ons aan het juiste adres!

Naast de bovenstaande reguliere chocolade producten bieden wij ook diverse seizoens-gerelateerde chocolade producten aan. U kunt hierbij o.a. denken aan speciale chocoladeproducten voor Kerstmis of Valentijnsdag.Naast de chocolade producten hebben we ook een kast vol lekkere snoepjes voor jong en oud.