De Ruijter Vlees

Noordzijdseweg 137a
3415 RB Polsbroek
T: +31 (0)6 19 56 01 72
E: info@deruijtervlees.nl
I: deruijtervlees.nl


StaltypeWebshop, Winkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentBieflappen, Biefstuk, Bier (alcoholisch), Black Angus rundvlees, Deegwaren, Fruit- /vruchtensappen, IJs, Kippenvlees, Noten en chips, Pasta, Relatiegeschenken, Ribstuk, Rundergehakt, Rundertartaar, Rundvlees, Sauzen en smaakmakers, Soepen, Sucadelappen, Varkensvlees, Vlees, Vleespakketten, Vleeswaren, Wijn
TeelttypeAmbachtelijk
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Online,
Openingstijden

woensdag t/m vrijdag: 12:00 - 17.00 uur
zaterdag: 09:00 - 16:00 uur
Webshop 24/7

De Ruijter Vlees is een familiebedrijf midden in het Groene Hart. Sinds 1965 fokt en verzorgt de familie Belgische wit-blauwe dikbilkoeien in Polsbroek.

Belgische dikbilkoeien staan bekend om hun imposante spiermassa. Hoewel hun grootte en gewicht indrukwekkend zijn, hebben ze een zeer zacht karakter.

Broers Jan en Kees runnen het familiebedrijf met passie. Het welzijn van de prachtige koeien staat daarbij centraal. Alle dieren worden op een verantwoordelijke wijze grootgebracht en afgemest, waarbij ze het grootste gedeelte van het jaar in de wei genieten.

Daarnaast verkopen zij ook scharrelkip van Tante Door en scharrelvarken van Natuurlijk scharrelvlees. Deze producten zijn net als het rundvlees ook in kleine hoeveelheden verpakt, bevroren en zelf uit te zoeken in de vriezers.

Naast een winkel bij de boerderij is er ook een webshop (thuisbezorgen mogelijk).