De Landyn

Spieringweg 1228
2136 LR Zwaanshoek
T: +31 (0)252 522 142
E: info@delandyn.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij, Zorglocatie
AssortimentBloem en meel, Deegwaren, Dranken (alcoholisch), Dranken (niet alcoholisch), Eieren, Fruit, Fruit- /vruchtensappen, Graanproducten, Groente, Honing, Jams, Kaas, Kruiden, Noten en chips, Pasta, Sauzen en smaakmakers, Streekproducten, Verse kruiden, Vlees, Wijn, Zuivel
TeelttypeBiologisch/ekologisch
Geaccepteerde betaalmiddelenContant
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Woensdag en donderdag: 11:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 11:00 - 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 16:00 uur

Welkom bij biologisch tuinbouwbedrijf, boerderijwinkel en zorgboerderij de Landyn. De Landyn is in 1985 gestart als biologisch tuinbouwbedrijf. Sinds een aantal jaren is het bedrijf uitgebreid met een boerderijwinkel en zijn ze ook een zorgboerderij geworden.

Het is een kleinschalig bedrijf (2,9 ha land), waar ze op biologische wijze groenten en kruiden verbouwen. Ze hebben ook eigen kippen (en biologische eieren) een aantal zwartblesschapen.

Naast de eigen seizoensgroenten kopen ze ook elders biologische producten in om zo een ruim assortiment aan de klant te kunnen bieden. Zie ook de informatie onder het kopje ‘groente pakketten’. Al deze producten worden via de boerderijwinkel en een abonnementensysteem verkocht.