De Lamperse Hei

Lamperen 14
5446 PT Wanroij
T: +31 (0)6 50 20 39 78
E: info@lampersehei.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentBavette, Bieflappen, Biefstuk, Braadworst, Entrecote, Hacheevlees, Mergpijp, Ribeye, Ribstuk, Rosbief, Rundergehakt, Rundertartaar, Rundvlees, Schenkel, Stooflappen, Sucadelappen, Tong, Vlees
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Vrijdag, Zaterdag, Op afspraak,
Openingstijden

Vrijdag: 09:00 t/m 16:00 uur
Zaterdag: 09:00 t/m 13:00 uur
Op afspraak is er ook mogelijkheid tot andere dagen/tijden

Ooit op Boertel de Lamperse Hei geweest?  Moet je zeker een keer naar toe gaan.

Met een heel veel enthousiasme runnen Mat en Miriam van den Broek hun  Boertel in Wanroij.

Zij geven aan dat het boerenleven hen altijd al heeft aangesproken. De vele verhalen over het boerenleven die tot hen kwamen hebben  hen doen besluiten om hier in te stappen. Al vrij snel ontdekten zij dat het hun passie is om, naast het runnen van de boerderij en het verzorgen van de dieren, deze verhalen te delen en hun gasten te enthousiasmeren. Zij hebben dan ook diverse manieren bedacht voor hun gasten om te proeven van die boerensfeer.

U bent dan ook van harte welkom om dit te komen proeven en beleven! Omdat zij allebei ook zijn opgegroeid in de regio waar zij wonen, Land van Cuyk en Noordoost-Brabant, adviseren zij jou graag waar u terecht kunt voor de gezelligste terrassen, de beste restaurants en de mooiste plekken in de natuur.”

Je moet het naar de zin hebben, dat is het doel van Mat en Miriam. Of je nu komt om te vergaderen, een nachtje blijft slapen met een groep of in uw eentje in het gastenverblijf of in de Boertel komt, iedereen is van harte welkom. Zij zijn pas tevreden als jij ook tevreden bent en gaan daarom graag met jou in overleg om je verblijf zo prettig mogelijk te maken.

Zie ze jou snel?