De Haarse Gaard

Thematerweg 8
3455 SN Haarzuilens
T: +31 (0)6 54 33 84 22
T: +31 (0)6 21 24 48 23
E: info@dehaarsegaard.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij kwekerij
AssortimentAardappelen, Aardbeien, Andijvie, Appels, Bananen, Bessen, Bloemkool, Boerenkool, Boontjes, Bramen, Cadeaupakket, Citrusvruchten, Courgettes, Druiven, Frambozen, Fruit, Fruitmand, Geschenkpakketten, Groente, Komkommer, Koolsoorten, Paprika, Peren, Streekproducten
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag: 09:00 - 17:00 uur

Aan de Thematerweg nr 8 is het fruitteeltbedrijf Van Rossum gevestigd. Een echt familiebedrijf met een lange geschiedenis. Toon van Rossum bouwde er zo’n 70 jaar geleden zijn karakteristieke huis en bijbehorende schuur en begon er zijn boomgaard. Ongeveer 20 jaar later begon hij vanuit die schuur met de verkoop van fruit en aardappels aan consumenten.

Zijn zoon Nico met zijn vrouw Janny zetten het bedrijf voort. Nico doet de boomgaard en Janny beheert de winkel. Dat de spreekwoordelijke appel niet ver van de boom valt blijkt als hun zoon Tony ook in de maatschap stapt. De derde generatie Van Rossums bouwt letterlijk en figuurlijk aan de toekomst van het bedrijf. Tony bouwde een nieuwe winkel op het erf, de plattelandswinkel De Haarse Gaard.  Met zijn  vriendin Paulien runt hij de winkel. Op de geboortedag van opa Toon is deze nieuwe boerderijwinkel geopend op 1 mei 2014.