De Fruitmuur

Boelenhamsestraat 4
6672 MC Hemmen
T: +31 (0)6 27 21 18 78
E: fruitmuur@outlook.com


StaltypeAutomaat
AssortimentAardbeien, Appel-aardbeisap, Appel-frambozensap, Appel-kersensap, Appel-perensap, Appels, Appelsap, Appeltap, Cadeaupakket, Dranken (niet alcoholisch), Frambozen, Fruit, Fruit- /vruchtensappen, Geschenkpakketten, Handperen, Kersen, Peren, Perensap, Perentap, Pruimen, Stoofperen, Stoofperen (klaargemaakt)
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag,
Openingstijden

Maandag t/m zondag: 24 uur per dag

Mark en Sven Wiggelo, runnen samen met hun ouders een gemengd agrarisch bedrijf in Hemmen, onder de naam VOF Wiggelo.  Dagelijks melken zij hun 100 zwartbonte koeien waar Friesland Campina vervolgens de lekkerste producten van maakt!  Naast het melkveebedrijf hebben zij een mooie fruitoogst. Waar peren, appels en pruimen in de boomgaard bij hun bedrijf weelderig groeien.
In de zomermaanden is er tevens volop zacht fruit beschikbaar. Direct na de oogst liggen de sappige pruimen in de Fruitmuur. De fruitmuur is een automaat waar de lekkerste fruitsoorten in worden gepresenteerd. Daarnaast worden er bij lokale telers frambozen, aardbeien en kersen van topkwaliteit ingekocht voor de Fruitmuur. Lekker om tijdens een rustpauze bij de Fruitmuur op te eten!