De Cinquant

Cinquant 4
5443 NN Haps
T: +31 (0)6 23 98 17 93
E: decinquant@zorgboerenzuid.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij, Zorglocatie
AssortimentEieren, Fruit, Groente, Kaas, Kruiden, Noten en chips, Vlees, Vleeswaren, Zuivel
TeelttypeBiologisch/ekologisch
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Via een betaalverzoek/Tikkie
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Woensdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Woensdag en vrijdag: 13:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 14:30 uur

De historische boerenhoeve “de Cinquant” vormt het hart van de biologische zorgboerderij. Het oorspronkelijke boerenbedrijf is uitgegroeid tot een centrum voor activiteiten die op de boerderij mogelijk zijn. Zo heeft de Cinquant naast akker- en tuinbouw en op kleine schaal veeteelt ook een plattelandswinkel en een minicamping. Dat biedt volop mogelijkheden voor een uitgebreid en afwisselend zorgaanbod. En zo komt de liefde voor de natuur, voor het boerenleven en voor de medemens op een mooie manier tezamen. Tegenwoordig ligt het accent binnen het bedrijf niet zozeer meer op productie maar vooral op welzijn. Respect voor aarde, planten, dieren en medemensen is hierbij ons uitgangspunt.

De Cinquant biedt sinds 1987 aan mensen met een zorgvraag de mogelijkheid tot tot dagbesteding. Hierbij wordt niet de beperking maar juist de individuele mogelijkheden benadrukt. Met dit uitgangspunt én met behulp van onze jarenlange ervaring bieden wij zorg op maat. Een prachtig initiatief.

Op hun boerencamping kunt u terecht voor een mooie vakantie in de natuur. U kunt er tevens een mooie ervaring opdoen met het boerenleven.