De Chocolage

Van Dissellaan 6
5531 BR Bladel
T: +31 (0)6 14 90 96 16
E: info@dechocolage.com


StaltypeKleine winkelier, Winkel
AssortimentBonbons, Chocolade, Geschenkpakketten, Snoep
TeelttypeAmbachtelijk
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Dinsdag t/m zaterdag: 10:00 - 17:00 uur
Alle koopzondagen geopend

Beleef De Chocolage

Marjo Stals, oprichter en chocolatier van De Chocolage, heeft zich gevestigd in het zuiden van Nederland. In juni 2016 is ze begonnen in het trendy district van Strijp-S in Eindhoven. 5 mei 2018 heeft De Chocolage haar winkel met productie geopend in de van Dissellaan 6 in Bladel, dicht aan de Belgische grens.

Marjo heeft 35 jaar in Bahrein gewoond en gewerkt. Vanaf 2005 produceerde zij chocolade voor de Sheikhs van Bahrein, Qatar, Saudi-Arabië en voor Gulf Air eerste klas. Dit gaf haar een perfecte kans om chocolade te ontwikkelen met een onderscheidende smaak, waarbij zij haar eigen zorgvuldig gecreëerde Moorse receptuur toe kon passen in de bonbons die haar maakte.

Geboren uit pure passie voor chocolade, maar wel totaal anders! Met een “Vleugje EkZtreem”, een Moors tintje.

Wat is chocolade met een “Moors tintje”?

Totaal anders dan normale chocolade, intens en puur van smaak.

Vervaardigd met hoge kwaliteit grondstoffen, in combinatie o.a. Cardamom, saffraan, rozenblaadjes, afkomstig uit de Moorse keuken, handgemaakt in puurste vorm.

Waan jezelf in de sprookjes van duizend-en-een-nacht, beleef het moment met chocolade die een  blijvende indruk achterlaat bij hen die constant op zoek zijn naar ambachtelijke heerlijkheden.

Met trots presenteert De Chocolage dit nieuwe concept van totaal andere chocolade in Nederland. Ambachtelijk en uniek in de wereld. Wij garanderen continuïteit van ons product. Uiteindelijk is het uitgegroeid tot een passie die niet meer te stoppen valt.

Uniek, totaal anders, een onvergetelijke ervaring

Marjo Stals