Brugpiepers

Weteringweg 3
2155 MV Leimuiderbrug
T: +31 (0)172 508 289
T: +31 (0)6 30 89 47 05
E: info@brug-piepers.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentAardappelen, Aardbeien, Appel-kersensap, Appel-perensap, Appels, Appelsap, Dranken (niet alcoholisch), Eieren, Fruit, Fruit- /vruchtensappen, Groente, Handperen, Peren, Pompoenen, Stoofperen
TeelttypeDuurzaam, Gangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 17:30 uur
Zaterdag: 08:30 - 16:00 uur

Brugpiepers is het bedrijf van Simon, Tineke en Paul Munsterman en zij hebben een akkerbouwbedrijf in Leimuiderbrug (Noord-Holland) in het zuidelijkste punt van de Haarlemmermeerpolder. Het bedrijf is gesticht na drooglegging van de polder in 1855, Simon is momenteel de 5e generatie ondernemer op het bedrijf.

Op het akkerbouwbedrijf telen zij op lichte kleigrond diverse gewassen die verkocht worden via groothandelaren. Als telers van kwaliteitsproducten vinden zij het belangrijk om het juiste verhaal achter hun producten te kunnen vertellen. Ze verkopen daarom ook een deel van hun productie via de boerderijwinkel en via lokale supermarkten.

De aardappelen die zij telen hebben ze Brugpiepers genoemd vanwege hun afkomst (Leimuiderbrug) en de andere benaming voor aardappels (Piepers).

De producten worden zoveel mogelijk vanuit een duurzaam oogpunt geproduceerd en zijn gecertificeerd als erkend streekproduct.