Boerderijwinkel Vereecken

Provincialeweg 6
4581 RR Vogelwaarde
T: +31 (0)6 12 62 32 10
E: info@vereecken-fruit.nl


StaltypeStalletje, Winkel, Winkeltje bij kwekerij
AssortimentAardappelen, Appels, Dranken (niet alcoholisch), Eieren, Fruit, Fruit- /vruchtensappen, Groente, Peren, Uien
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag,
Openingstijden

Maandag, dinsdag, woensdag en zondag: Zelfbediening aan de fruitkar
Donderdag en vrijdag: 09:30 - 12:00 uur / 13:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 - 12:00 uur

Fruitkar

Dagelijks kunt u aan de Fruitkar terecht voor zelfbediening. Deze staat altijd goed gevuld met appelen, peren en appelsap. Afhankelijk van het seizoen en de oogst zijn er aan de Fruitkar meerdere vruchten te verkrijgen. In de zomermaanden kunt u aan de Fruitkar ook terecht voor zomerfruit zoals aardbeien, pruimen, kersen en diverse bessen. Bij warm weer staan de vruchten in de koelkast naast de Fruitkar.

In de fruitkar staat van alle producten een matige hoeveelheid. Indien u een grotere hoeveelheid fruit of sap wil, kunt u langskomen in de boerderijwinkel of ons even bellen voor een afspraak buiten de openingsuren.

Boerderijwinkel

In onze boerderijwinkel hebben wij een ruimer aanbod producten. Afhankelijk van het seizoen kunt u in onze boerderijwinkel terecht voor:

– Appels, peren en pruimen van eigen teelt

– Diverse andere (citrus) vruchten

– Groenten

– Eieren

– Aardappelen en uien

Ook kunt u bij ons terecht voor mandjes met streekproducten en fruit. In de boerderijwinkel worden mandjes met streekproducten aangeboden uit verschillende prijsklassen. Deze mandjes kunt u direct meenemen. U kunt uw mandje zelf samenstellen door uw wensen tijdig telefonisch door te geven. Fruitmandjes en mandjes met streekproducten kunt u tevens buiten de openingstijden van de winkel op afspraak afhalen. Deze dient u 1 dag vooraf te bestellen.