Boerderijwinkel Tielemans

Leijweg 3
4854 NT Bavel
T: +31 (0)6 34 25 78 98
E: brecht.tielemans@live.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentAardappelen, Aardbeien, Asperges, Aspergesaus, Beenham, Bier (alcoholisch), Boerenkaas/rauwmelksekaas, Dranken (alcoholisch), Eieren, Fruit, Groene Asperges, Groente, Jams, Kaas, Kruiden, Sauzen en smaakmakers, Uien, Vlees, Vleeswaren, Wijn, Witte asperges, Zuivel
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Maart, April, Mei, Juni,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag,
Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 08:00 - 18:00 uur
Zondag: 08:00 - 13:00 uur

In 1985 hebben Wim en Anja Tielemans de keuze gemaakt om samen een bedrijf te starten. Wim werkte als kleine jongen al graag bij de tuinders uit de buurt, dit deed hij liever dan helpen bij zijn ouders. Terwijl deze zelf een veehouderij hadden. Ook Anja is op een boerderij groot geworden, waar haar ouders wat koeien hadden en wat land voor de tuinbouw.

Het boerenleven is dus met de paplepel ingegeven, het zit in hun DNA.

Het was voor hen geen moeilijke keuze om de tuinbouw in te gaan. De eerste jaren werden er diverse groenten geteeld, bijvoorbeeld bleekselderij, andijvie en Chinese kool.

Later, in 1988, zijn Wim en Anja volledig overgestapt naar witte asperges. Het hele jaar rond werken zij samen in hun bedrijf.

Ondertussen werken hun zonen Brecht en Nout regelmatig mee. In de toekomst hopen zij het bedrijf voort te zetten.

Voor een complete aspergemaaltijd kan je dus gerust bij de boerderijwinkel Tielemans aankloppen, want naast de asperge op zich maken zij er nog allerlei aspergegerechten naast.