Boerderijwinkel Smilande

Eekhoutswijk 5
9422 VD Smilde
T: +31 (0)6 15 90 99 70
E: mail@smilande.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentAardappelen, Bier (alcoholisch), Bloem en meel, Dranken (alcoholisch), Dranken (niet alcoholisch), Eieren, Fruit, Fruit- /vruchtensappen, Gedroogde vruchten, Glutenvrij meel, Graanproducten, Groente, Honing, Kruiden, Likeur, Wijn
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Maandag: 11:00 - 18:00 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 08:30 - 18:00 uur
Zaterdag: 08:30 - 17:00 uur

Boerderijwinkel Smilande en de landbouwpercelen bevinden zich in Smilde en omgeving Laaghalen. Het is een grondgebied van veenwegen en zandgrond.

Met veel plezier werken Ineke en Marinus Dikboom op de boerderij aan de Eekhoutswijk, die al een aantal generaties in de familie is. Zij hebben een akkerbouw- en groentebedrijf en verbouwen onder andere prei, suikerbieten, graan en verschillende koolsoorten.

Sinds april 2018 zijn zij ook eigenaar van Teffcentre. Dit is een bedrijf die glutenvrije teff-melen en teff-mixen verkoopt. U kunt hen vinden op de website www.glutenvrijmeel.nl of www.teffcentre.nl

In de boerderijwinkel kunt u aardappelen, groenten, fruit, sappen en tal van andere producten kopen, zoals bijvoorbeeld hun eigen glutenvrije producten en honing van een imker uit de buurt.

Aardappelen, groenten en fruit(sappen), veel producten komen rechtstreeks van de teler. Verser kan niet!
Op zon- en feestdagen zijn zij gesloten.