Boerderijwinkel Nooit Gedacht

Overeindseweg 35
3439 LP Nieuwegein
T: +31 (0)30 637 29 57
E: info@fruitbedrijfvandergrift.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentAardappelen, Appels, Appeltaart, Banket, Boerenijs in verschillende smaken, Bospeen, Cadeauartikelen, Delicatessen, Dranken (niet alcoholisch), Eieren, Fruit, Fruit- /vruchtensappen, Gebak, Geschenkpakketten, Graanproducten, Groente, IJs, Kaas, Koffie (drank), Non-food, Peren, Rundvlees, Snoep, Thee (drank), Uien, Vlees, Wortelen, Zuivel
TeelttypeAmbachtelijk
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Vrijdag: 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 16:00 uur

Op de boerderij Nooit Gedacht draait het Fruitbedrijf van der Grift als een echt familie bedrijf. Het bedrijf bestaat immers al sinds 1924. Inmiddels is de vierde generatie actief in het bedrijf.

Het is bij Van der Grift: PROEF, GENIET EN ERVAAR!

Het hele jaar rond worden de lekkerste soorten appels en peren uit de boomgaard verkocht en in het seizoen ook o.a. aardbeien, kersen en pruimen.

In de boerderijwinkel zijn verschillende producten te verkrijgen die op ambachtelijke manier bereid worden. Een greep uit het assortiment:

Appels, peren, fruitsappen, diverse boerenproducten, groente, aardappelen, eieren, rijnrundvlees, kaas, zuivel, boerenijs, cadeaumanden gevuld met boerenproducten en cadeaubonnen. Wij nodigen u van harte uit om een kijkje te nemen in onze winkel om alle producten te zien!

Als u gezellig uw inkopen doet kunt in de boomgaard u genieten van een kop koffie/thee met appeltaart, fruitsappen of heerlijk boerenijs!