Boerderijwinkel De Witte Schuur

Prijsseweg 16
4105 LE Culemborg
T: +31 (0)6 54 93 52 63
E: winkel@de-witteschuur.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentAdvocaat/eierroom, Boerenkaas/rauwmelksekaas, Cadeauartikelen, Delicatessen, Dranken (alcoholisch), Dranken (niet alcoholisch), Eieren, Fruit, Fruit- /vruchtensappen, Geschenkpakketten, Groente, Jams, Kaas, Kippenvlees, Lamsvlees, Mosterd, Non-food, Rundvlees, Sauzen en smaakmakers, Streekproducten, Vlees, Vleeswaren, Zuivel
TeelttypeAmbachtelijk
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 09:00 - 17:30 uur

Frans en Conny van Herwijnen, en hun zoon Frans Jr en schoondochter Sanne runnen de zorgboerderij ‘De Witte Schuur’, een agrarisch familiebedrijf in de gemeente Culemborg. De boerderij is een beschermde, veilige en vertrouwde omgeving met de rust en ruimte van het Culemborgse platteland.

Er is een Swifter schapenfokbedrijf met 15 hectare weiland. Op het bedrijf vind je divers kleinvee waaronder kippen, kwartels, konijnen, geiten, varkens en Australische Kelpie’s.

Aan de boerderij is ook een moestuin verbonden. Je vindt er daarnaast een hoogstamboomgaard, een bakkerij, een atelier, theeschenkerij, houtwerkplaats en een boerderijwinkel.

De Witte Schuur is volledig ingericht op de toekomst, elektriciteit wordt opgewekt via zonnepanelen en de gebouwen worden verwarmt door middel van pelletkachels.

De Witte Schuur biedt op dit moment nuttige dagbesteding aan ruim 40 jong volwassenen en volwassenen met een beperking. Deelnemers met een beperking worden hier begeleid door een vast team van ervaren en professionele medewerkers en vrijwilligers.

De taken binnen het bedrijf zijn goed verdeeld: Conny en Jani Hol zijn het vaste aanspreekpunt voor de Zorgboerderij. Sanne regelt de zorgplannen (zorg op maat) en beheert het kwaliteitssysteem, Frans Sr. en Frans Jr. zijn er voor alle agrarische en technische zaken. Anita Hol met een aantal van onze deelnemers bemensen de winkel.

Kortom een bedrijf dat leeft, maar waar je ook terecht kunt voor je dagelijkse voeding