Boerderijwinkel De Stuifakker,

Bloemendaalse Zeedijk 16
4765 TA Zevenbergschen Hoek
T: +31 (0)168 452 375
E: de.stuifakker@agroweb.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij kwekerij
AssortimentAardappelen, Appel-kersensap, Appel-perensap, Appels, Appelsap, Boerderij-ijs, Dranken (niet alcoholisch), Eieren, Fruit, Fruit- /vruchtensappen, Groente, Handperen, IJs, Jams, Peren, Perensap, Pruimen, Snoep, Stoofperen, Uien
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Donderdag en vrijdag: 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 16:00 uur

Smaakvolle appel, peren en pruimen telen, dat is waar de familie Lambregts voor gaat. Arjan en Juanita wonen samen met hun twee kinderen op dit fruitteeltbedrijf. Om de boerderij De Stuifakker ligt de boomgaard. Het fruit dat geplukt wordt, slaan zij zelf op en dat wordt in de schuur gesorteerd voordat het naar de veiling gaat.

Arjan en Juanita zijn ook klasseboer en verwelkomen schoolklassen in hun boomgaard voor een lesprogramma. Er valt veel te leren en te beleven.

De familie houdt niet van verspilling van eten, dus een deel van de oogst wordt op kleine schaal verwerkt tot sap en jam.

In de boerderijwinkel vindt u bijna het hele jaar door verschillende rassen appels en peren. En in de zomer de lekkere pruimen. Dit aangevuld met het eigen sap, de zelfgemaakte jam, walnoten, seizoensproducten uit de regio en boerderij-ijs in het zomerseizoen.

Neem bij voorkeur een eigen verpakking mee (alle kleine beetjes helpen).

Deze boerderijwinkel ligt aan de Bloemendaalse polderfietsroute die in zomer van 2020 door VVVMoerdijk in samenwerking met voorfietser Petra Wevers is ontwikkeld.