Boerderijwinkel De Bosrand

Bosdreef 5a
5406 XB Uden
T: +31 (0)413 331 310
E: info@debosranduden.nl


StaltypeAutomaat, Winkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentAardappelen, Appelsap, Cadeaupakket, Cruesli, Diervoeding, Dranken (alcoholisch), Dranken (niet alcoholisch), Dressings, Eieren, Eierpasta, Fruit, Fruit- /vruchtensappen, Geschenkpakketten, Graanproducten, Groente, Honingwijn, Jams, Kaas, Melk, Mosterd, Non-food, Sauzen en smaakmakers, Streekproducten, Vlees, Wijn, Zuivel
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag,
Openingstijden

Winkel:
Maandag t/m zaterdag: 09:00 - 18:00 uur
De automaat is eveneens op zondag open.

Aan de Bosdreef 5A te  Uden, tegen natuurgebied de Maashorst, vind u de Boerderijwinkel De Bosrand. Deze boerderijwinkel is een typisch familiebedrijf. Het bedrijf bestaat uit verschillende bedrijfstakken zoals een melkveehouderij, een imkerij en de boerderijwinkel.
In de boerderijwinkel wordt een grote variëteit aan producten die zowel streek- als seizoensgebonden zijn aangeboden. Je zal hier dus geen sinaasappels vinden of asperges in de winter. Ook zijn er veel verschillende ambachtelijke producten te vinden die bij verschillende boeren en tuinders uit de buurt gehaald worden.
Daarnaast verkopen zij verschillende soorten diervoer voor zowel grote als kleinere dieren.
Sinds een paar jaar verkopen wij ook melk via een melkautomaat bij ons op het erf. Deze is ook op zondag en ’s avonds nog geopend.