Boerderijwinkel Brosens vers gezond

Rietgoorsestraat 90
4708 PE Roosendaal
T: +31 (0)165 379 572
T: +31 (0)6 53 70 06 43
E: info@brosensversgezond.nl


StaltypeAutomaat, Winkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentAardappelen, Aardbeien, Appels, Dranken (niet alcoholisch), Droge worst, Eieren, Fruit, Fruit- /vruchtensappen, Groente, Honing, Komkommer, Peren, Streekproducten, Tomaat, Vlees, Vleeswaren
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Donderdag t/m vrijdag: 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 - 14:30 uur

De boerderij winkel ‘Brosens vers gezond’ is te vinden in de Rietgoorsestraat, op de weg tussen (Tolberg) Roosendaal en Wouwse Plantage.

Theo en Helma Brosens zijn de eigenaren van dit sfeervolle winkeltje waar u terecht kunt voor allerlei verse en gezonde producten. Zij hebben een uitgebreid assortiment en leveren steeds verse, seizoensgebonden producten aan huis in Roosendaal, Nispen en de Wouwse Plantage.

Zij halen zoveel mogelijk producten rechtstreeks bij de boer, denk hierbij aan aardbeien,  appels, peren, tomaten, komkommers en asperges.
Behalve vers fruit leveren zij ook diverse natuurlijke fruitsappen. De aardappelen, kleinbinten, halen zij in Tholen. Zodra de vroege, nieuwe aardappelen er zijn halen wij ook deze in Tholen, dit zijn premières. Het assortiment hebben zij daarnaast uitgebreid met Nispens worstenbrood en speculaas, Roosendaalse bonbons, droge worst, honing en tutti frutti. U kunt ook bij hen ook terecht voor het bestellen van fruitmanden.