Boerderij Wennekes

Hobrede 16
1477 EH Hobrede
T: +31 (0)299 621 838
E: boerderijwennekers@gmail.com


StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentGanzenvlees, Rundvlees, Vlees, Vleespakketten
TeelttypeBiologisch/ekologisch
Geaccepteerde betaalmiddelenContant
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag,
Openingstijden

Elke dag geopend: Tijden nog onbekend.

Hun boerderijdieren houden zij op biologische wijze. De koeien zijn van het vleesras Blonde d’Aquitaine. De kalfjes blijven bij hun moeder en gaan samen de wei in. U kunt bij hen (h)eerlijk vlees bestellen.

Dit gaat in de vorm van diepvriespakketten. Een rundvleespakket bevat: biefstuk, tartaar, runderlapjes, runderworstjes/hamburgers, gehakt, rosbief en entrecote (in 8/10 kg pakket). De pakketten wegen 6, 8 of 10 kg en het vlees is per 2 stuks verpakt of per 250 gram. Ons SKAL nr. is 024355. Op www.skal.nl vindt u meer informatie over de biologische landbouw en de certificering.

De wilde ganzenpopulatie is ook in ons gebied explosief toegenomen. Dat zorgt voor voor schade in o.a. de landbouw. De provincie heeft besloten dat wilde ganzen bejaagd en gevangen moeten worden in de zomerperiode. Omdat zij het zonde vinden als dit vlees onbenut blijft stimuleren zij het eten van wilde ganzenvlees en verkopen zij ganzenpakketten.

Een ganzenpakket (ong. 2 kg) bestaat uit ganzenborstfilets, ganzenbout en gerookte ganzenborst. Bij het afhalen van het pakket kan de betaling plaatsvinden.