Boerderij Van Steenbergen

Dijkgraaf 1a
6721 NJ Bennekom
T: +31 (0)6 51 45 48 86
E: boerderijvansteenbergen@live.nl


StaltypeAutomaat, Winkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentAardbeien, Advocaat/eierroom, Bloem en meel, Boter, Chutney, Dranken (alcoholisch), Dranken (niet alcoholisch), Eieren, Fruit, Fruit- /vruchtensappen, Gedroogde kruiden, Geitenkaas, Gevogelte, Graanproducten, Hertenvlees, Honing, Jams, Kaas, Kant-en-klaar, Kersen, Kruiden, Lamsvlees, Melk, Mosterd, Noten en chips, Roomboter, Rundvlees, Sauzen en smaakmakers, Stoofpotten, Varkensvlees, Vlees, Vruchtenyoghurt, Walnoten, Yoghurt, Zuivel
TeelttypeBiologisch/ekologisch
Geaccepteerde betaalmiddelenContant
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Boerderijwinkel:
Donderdag: 16:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 09:00 - 12:30 uur
Zaterdag: 09:00 - 15:00 uur
Eierautomaat:
Maandag t/m zaterdag: 07:00 - 21:00 uur

Ons bedrijf, Boerderij van Steenbergen, is een legkippenboerderij in De Kraats, het Bennekomse gedeelte van Het Binnenveld. Het Binnenveld is een mooi eeuwenoud agrarisch gebied tussen Bennekom, Ede, Veenendaal, Rhenen en Wageningen.
Het woonhuis van ons bedrijf is een twee eeuwen oude boerderij die al bijna 100 jaar in het bezit is van de familie van Steenbergen.
In de loop der jaren is het bedrijf veranderd van een gemengd bedrijf met koeien, varkens, kippen en akkerbouw, naar een legkippenboerderij. Sinds december 2014 is onze grond omgeschakeld naar biologisch. In 2017 kregen wij de mogelijkheid om grond die grenst aan onze boerderij te kopen, deze grond ging na aankoop in omschakeling en is vanaf mei 2018 ook biologisch. In twee stallen houden wij biologische kippen en twee stallen scharrelkippen.