Boer, winkel van het land

Rucphensebaan 69
4706 PH Roosendaal
T: +31 (0)165 536 460
E: info@boerwinkelvanhetland.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentAardappelen, Aardbeien, Ananas, Andijvie, Appels, Aubergines, Avocado, Bananen, Basilicum, Bessen, Bier ( 0% alcohol), Bier (alcoholisch), Bieslook, Blauwe bessen, Blauwe druiven, Bleekselderij, Bloem en meel, Bloemkool, Boerenkool, Boontjes, Bospeen, Bosui, Boterkoekmix, Bramen, Broccoli, Cakemix, Cakemixen (diverse), Champignons, Cherrytomaten, Chinese kool, Chioggia bietje, Citroenen, Citrusvruchten, Cocktailtomaten, Courgettes, Dille, Dranken (alcoholisch), Dranken (niet alcoholisch), Druiven, Eieren, Erwten/Peulvruchten, Exotische vruchten/Zuidvruchten, Frambozen, Frisdranken, Fruit, Fruit- /vruchtensappen, Fruitmand, Gele tomaatjes, Gember, Geschenkpakketten, Graanproducten, Granaatappel, Grapefruit, Groente, Handperen, Kaki-fruit, Kersen, Kiwi, Kiwi gold, Kiwi groen, Knolselderij, Komkommer, Koolraap, Koolrabi, Koolsoorten, Koriander, Kruiden, Kweepeer, Mandarijnen, Mango, Meloenen, Minneola, Munt, Noten en chips, Paddenstoelen, Paksoi, Pannenkoekenmix, Paprika, Passievrucht, Pastinaak, Pepers, Peren, Peterselie, Peulen, Peulvruchten, Pompoenen, Prei, Radijs, Rettich, Rode bessen, Rode bieten/krootjes, Rode kool, Rode ui, Rozemarijn, Salie, Savooie kool, Selderij, Sinaasappels, Sla, Snijbonen, Specerij, Speltbloem, Sperziebonen, Spinazie, Spitskool, Spruitjes, Stoofperen, Tarwemeel, Tijm, Tomaat, Tuinbonen, Uien, Vergeten groente, Verse kruiden, Vijgen, Waspeen, Winterpeen, Witlof, Witte druiven, Witte kool, Wortelen, Zuurkool
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:30 - 18:00 uur
Zaterdag: 08:30 - 17:00 uur

Verse groenten en fruit worden weer steeds belangrijker in ons menu. Weten wat je eet en waar het vandaan komt. Wij halen veel van onze producten bij lokale telers in West-Brabant. Zo kennen we de herkomst, zijn ze supervers en proberen we het eten met de seizoenen te stimuleren. Want waarom zou je producten van ver halen als er binnen een straal van 30 kilometer zoveel mooie en lekkere producten te vinden zijn?