Bioboerderij ’t Schop

Esbeekseweg 2
5081 ED Hilvarenbeek
T: +31 (0)13 505 61 56
E: info@hetschop.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentBrood, Eieren, Fondueschalen, Gourmetschotel, Groente, Hartig, Hartige broodjes, Kippenvlees, Lamsvlees, Runderbouillon, Rundvlees, Soepen, Varkensvlees, Vlees, Vleespakketten, Vleeswaren, Worstenbroodjes
TeelttypeBiologisch/ekologisch
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Woensdag, donderdag en vrijdag: 09:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 09:00 - 16:00 uur

De intentie bij Bioboerderij ’t Schop is om de bioboerderij nog verder te laten groeien om zodoende meer mensen te laten genieten van het platteland en puur en eerlijk eten. Gaandeweg groeit ’t Schop weer uit tot een modern gemengd bedrijf met de kringlopen gesloten.

Naast het geven van kookworkshops op hun eigen boerderij is het ook mogelijk om zelf met al hun verse, biologische producten aan de slag te gaan.

In hun prachtige, gerestylde winkel verkopen ze al hun eigen vlees en groenten; lekker, vers, betrouwbaar én betaalbaar! Op een oppervlakte van circa 100 m2 bieden zij een uitgebreid assortiment aan, met als doel de mogelijkheid te bieden om een hele maaltijd samen te kunnen stellen van biologische producten.

Bij bioboerderij ’t Schop staat men altijd graag voor iedereen klaar met hun familiaire gastvrijheid en geven u graag advies over hun producten of over bereidingswijzes!