Bakkerij Vroeg

Achterdijk 1
3981 HA Bunnik
T: +31 (0)30 820 10 10
E: info@vroeg.nl


StaltypeWinkel
AssortimentDranken (niet alcoholisch), Eieren, Fruit, Fruit- /vruchtensappen, Groente, Jams, Kaas, Vlees, Zuivel
TeelttypeAmbachtelijk, Homemade
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin, QR- code
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag,
Openingstijden

Winkel en bakkerij:
Maandag t/m zondag: 08:00 uur - 18:00 uur
Afhaalmaaltijden:
Maandag t/m zondag: 11:00 uur - 19:00 uur

Kom binnen, voel je thuis, je bent de hele dag welkom!

Bakkerij Vroeg is gelegen in de prachtige landelijke omgeving van Bunnik vlakbij Utrecht. Het is een begrip in de regio en daarbuiten, er wordt dagelijks handgemaakt brood gebakken volgens eigen recept, van ’s ochtends vroeg tot laat in de middag. In de winkel kun je het brood de hele dag door krijgen. Met meel en bloem van de molenaar uit de streek. Het lekkerste verse brood, nét uit de oven! Kijk ook eens naar het paasaanbod! Naast het heerlijke brood kun je ook hele lekkere streekproducten kopen in de winkel.

Bij de bakkerij is ook een restaurant waar zonder poespas voor je wordt gekookt met de beste ingrediënten uit de streek en laat je verrassen met echte ambachten. Je bent welkom voor ontbijt, lunch, diner of een heerlijke high tea. En nu natuurlijk to go afhaalbroodjes en menu’s.

Vroeg ligt middenin de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De bunkers die in het landschap opduiken getuigen nog van die tijd. Je kunt in de omgeving lekker wandelen, fietsen of een partijtje boerengolf spelen. Speciaal voor groepen hebben ze leuke Rondom Vroeg arrangementen. Ook organiseren ze een paar keer per jaar zelf een boerenmarkt in de boomgaard.