Bakkerij Strootman

Zwingelspaansedijk 34
4793 SE Zwingelspaan
T: +31 (0)6 55 78 56 99
E: bakkerstrootman@hetnet.nl


StaltypeKleine winkelier, Webshop, Winkel
AssortimentBanket, Brood, Brosse eierkoeken, Eierkoeken, Graanproducten, Hartig, Hartige broodjes, Vlaaien, Worstenbroodjes
TeelttypeAmbachtelijk
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Woensdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Woensdag: 07:30 - 14:00 uur
Vrijdag: 07:30 - 14:00 uur
Zaterdag: 07:30 - 14:00 uur

Bakkerij Henk Strootman heeft een kleine winkel aan hun woonhuis aan de Zwingelspaansedijk.

Bakkerij Strootman is een familie bedrijf, dat al ruim honderd jaar een begrip is in Zwingelspaan en omstreken. In januari 1998 stapte Henk sr. uit de zaak en kreeg Henk jr. de gelegenheid de zaak van mijn vader voort te zetten.

Sinds de oprichting begin vorige eeuw werden de klanten niet alleen bediend in de winkel, maar ook middels bezorging aan de deur.

De winkel is nu 3 ochtenden per week open op woensdag, vrijdag en zaterdagochtend. Het accent ligt voor het grootste deel op het bezorgen van onze producten aan particulieren en bedrijven. Bezorging is gratis vanaf €15,00 en bezorgen 6 dagen per week. Zij bezorgen uw verse brood, ambachtelijk worstenbrood, eierkoeken en gebak in Fijnaart, Zevenbergen, Klundert, Willemstad en Moerdijk bij u thuis of op kantoor.

Zij zijn gespecialiseerd in: vlaaien, worstenbrood, brosse eierkoeken, themataarten voor bedrijven of kinderfeestjes- petitfours, mini muffins met bedrijfslogo op marsepein geprint.

Fiets gezellig langs bij Bakkerij Henk Strootman. Deze bakkerij ligt aan de Oude Appelaarse polderfietsroute die in zomer van 2020 door VVVMoerdijk in samenwerking met voorfietser Petra Wevers is ontwikkeld. U bent van harte welkom!