Aspergeboerderij Ter Stege

Venstraat 4b
5271 TV Sint-Michielsgestel
T: +31 (0)73 55 12 184
E: info@aspergeboerderijterstege.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentAardappelen, Asperges, Boontjes, Cadeauartikelen, Dranken (alcoholisch), Erwten/Peulvruchten, Groente, Likeur, Non-food, Peulen, Sauzen en smaakmakers, Soepen, Streekproducten, Tuinbonen, Wijn
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag, Zondag,
Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 09:00 - 18:00 uur
Zondag: 09:00 - 17:00 uur

Bij Aspergeboerderij Ter Stege is de aspergeteelt de belangrijkste bezigheid van het bedrijf. Het is niet alleen druk in het seizoen ook buiten het seizoen zijn Frank en Helma er veel mee bezig. Verder verbouwen ze bij Ter Stege nog verschillende andere groenten, zoals o.a.tuinbonen, peulen en nieuwe aardappelen.
Je kunt bij hen ook terecht voor heerlijke soepen of sauzen. In de boerderijwinkel kunt u langs gaan, voor een leuk cadeautje, een wijntje of likeur. Daarnaast verkoopt men er ijs en streekproducten. Een compleet pakket dus.

Men ontvangt er naast hun werk ook regelmatig groepen op afspraak voor een rondleiding, lunch of voor koffie met gebak.

Er is bij hen veel te doen. Naast de teelt zijn er immers ook nog de kippen, de koeien en de paarden en deze moeten ook verzorgd worden. In het najaar en de winter wordt het er wat rustiger op het bedrijf, maar stil zitten is er dan niet bij. De eigenaren maken zich dan druk als ZZP-er, in de zorg of als klusjesman.