Adrianahoeve

Haardijk 10
3461 AB Linschoten
T: +31 (0)6 19 53 86 21
E: info@adriana-hoeve.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentDranken (niet alcoholisch), Fruit- /vruchtensappen, Gevogelte, Lamsvlees, Melk, Rauwe melk, Rundvlees, Varkensvlees, Vlees, Zuivel
TeelttypeBiologisch/ekologisch
Geaccepteerde betaalmiddelenContant, Pin
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Dinsdag, Donderdag, Zaterdag,
Openingstijden

MOMENTEEL ALLEEN OP AFSPRAAK OPEN.
Reguliere openingstijden:
Dinsdag: 13:00 - 16:00 uur
Donderdag: 13:00 - 15:30 uur
Zaterdag: 10:00 - 13:00 uur

Lisa Kool-van Geffen en Gerben Kool runnen samen met Gerben zijn ouders de boerderij. Dirk en Ina, de ouders van Gerben, verkopen al 25 jaar, naast het runnen van de boerderij, vlees van eigen varkens, koeien en schapen. De verkoop wordt nu voortgezet door Lisa.

De boerderij doet ook mee aan het iniatief adopteer een koe (voor meer informatie klik hier). Er is 2 keer per jaar een adoptiedag waarbij het mogelijk is om een kijkje te nemen op de boerderij en te kijken hoe het met de adoptiekoe gaat. Geprobeerd wordt om de open dag in het voorjaar zo te plannen dat dit gelijk valt met de welbekende koeiendans. De open dag in het najaar vind plaats wanneer alle koeien weer op stal staan, zodat de adoptiekoeien ook te bewonderen zijn.

Er wordt met heel veel plezier op de boerderij gewerkt en samen doen ze hun best om de dieren een zo aangenaam mogelijk leven te geven. En dit proef je!