Tip ons een verkooppunt van eten in Gelderse Vallei en Eemland!

Om de landkaart te vullen met adressen van locaties waar eten te koop is bij stalletjes langs de weg, boerderijen, kwekerijen en kleine winkels, zoeken wij tips. Waar koop jij jouw dagelijkse eten, als je fietsend of met vierwieler in jouw regio je rondje doet?*

Kijk voordat je jouw tips doorgeeft, eerst even op de regiokaart van Gelderse Vallei of Eemland, om te ontdekken of de locatie al ingevoerd is. Niet op de kaart kunnen vinden? Vul dan onderstaand formulier in, liefst ook met een foto en zoveel mogelijk informatie erbij, zodat we de pagina meteen goed kunnen vullen.

Bedankt voor jouw tip!

*Let op:

  • geen supermarkten of horeca,
  • WEL kleine winkeliers, zoals de bakker, slager, viswinkel, kaaswinkel, groentewinkel en marktkramen.
  • En natuurlijk WEL de onbemande stalletjes, automaten, kwekerijen en boerderijwinkels. 

 

** Jouw persoonlijke gegevens uit dit formulier worden niet gedeeld op de landkaart. Als consument ben je vrij om de locaties te delen die je langs de weg hebt gezien. Je kunt hierop als tipgever niet aangesproken worden.

*** Omdat we ervan uitgaan dat de ondernemers achter het verkooppunt meer klanten willen, hoef je niet om toestemming te vragen. Vermelding op de kaart is gratis. Als de mensen achter de verkooppunten zelf aangeven niet op de kaart te willen, respecteren wij die wens. 

**** Wijzigingen van verkooppunten in onze regiokaarten kunnen doorgegeven worden via het Wijzigingsformulier. Verwijderingen van verkooppunten kunnen gemeld worden via het Meldingsformulier Verwijdering.

Tipformulier:

Tip voor een verkooppunt Gelderse Vallei en Eemland
Dit is een: *
Ik ben: *
Maximale uploadgrootte: 33.55MB
Weten hoe wij met je gegevens omgaan? Bekijk onze Privacyverklaring.