Gezellige kraam met huisgemaakte producten, fruit en groente uit eigen tuin, boeken, stekjes en meer waaronder regelmatig huisgemaakt gebak

Puur vlees direct van de boer

Homemade jam veel fruit (biologisch geteeld uit eigen tuin) / weinig suiker

In het fruitkraampje worden appels en peren verkocht. Daarnaast ook bepaalde maanden per jaar andere producten zoals walnoten en zelfgemaakte jam.

Stalletje met allerlei landbouwproducten, jam en eieren

Buitenlust voor overheerlijke taart en lekkernijen uit de terraskeuken. Naast de bekende natuurwandelingen in de omgeving organiseren ze ook een aantal nieuwe, bijvoorbeeld een prachtige wandeling in de Biesbos.

Aan de rand van Benschop vlakbij IJsselstein staat ‘aan de stille kant van de weg’ dit leuke stalletje.

Voor elk wat wils: seizoen gebonden fruit (aardbeien, frambozen, bessen, bramen, vijgen, pruimen, appels, peren), bloemen en diverse moestuingroente en bloemen uit eigen tuin.

In de moestuinwinkel op Zuylestein wordt de oogst van het Zuylesteinse land verkocht. De oogst is gevarieerd: groenten en vruchten uit onze moestuin en boomgaard, eieren van onze kippen, heerlijk varkensvlees, hammen en worsten van onze blije bosvarkens, huisgemaakte jams en diverse voedzame granen, gemalen verpakt of als vloerbroden. De moestuinwinkel is te vinden in de Oranjerie. Een selectie van onze landgoedproducten is ook online te bestellen via onze webshop.

Zij bieden groentepakketten en diverse andere producten aan. Elke week een vers pakket, lokaal en duurzaam geteeld. Verder kunt u ben hen terecht voor kruiden, zeepjes, bijenwasdoeken ect. Kijk vooral even op hun website voor meer info: www.pardijsvogels.nl of contact hen via de site. Men hoort graag van u!