Den Reijer Agro het adres aan de Achterdijk in Zevenbergschen Hoek staat voor het product van land direct naar klant.

Aardappelen, uiten en biologische eieren, vanwege het zelfbedieningsconcept  zijn alle producten voorverpakt. In de herfst bieden ze een ruime keuze aan pompoenen en kalebassen in allerlei soorten en maten. Ook kun je hiervan decoraties kopen of zelf samenstellen.

Fiets gezellig langs hun stalletje. Dit ligt aan de VVVMoerdijkse Bloemendaalse polderroute die in zomer van 2020 door VVVMoerdijk in samenwerking met voorfietser Petra Wevers is ontwikkeld. U bent van harte welkom!

Sinds oktober 2020 is Mirjam Nelemans samen met haar man een winkeltje in de schuur van hun boerderij aan de Hazeldonkse Zandweg in Zevenbergen.

Een schattig klein winkeltje met producten van de polders rondom hun boerderij. Denkend aan hun eigen aardappelen die nog net niet biologisch genoemd mogen worden. Maar aangevuld met biologische seizoensproducten van een andere boerin Dyanne Schrauwen, zoals de zoete aardappel, winterwortel en bospeen, prei, uien en pompoenen.

Mirjam heet u welkom op haar boerderij. Hun boerderij ligt direct aan de Hazeldonkse Zandweg waar vele fietsers tussen Zevenbergen en Etten-Leur/Prinsenbeek lokaal hun eten kunnen kopen.

Diverse soorten groente en fruit uit de volle grond. geen website wel op Facebook te vinden: Lemuco – Groenten & Fruit. Uw bestelling kunt u ook doorgeven op bestellingberkel@lemuco.nl

Een prachtige boerderijwinkel in Stampersgat. In het aspergeseizoen verkopen zij verse asperges van eigen grond.

Boerderij met huisverkoop van aardappelen in Oud Gastel. Het hele jaar door verkopen zij aardappelen. Afhankelijk van het seizoen treft u bij hen onder andere de aardappelrassen Dore, Frieslander, Eigenheimer, Bintje en Victoria aan. Buiten openingstijden hebben zij ook een boerderij-automaat.

Naast aardappelen telen zij voornamelijk graan, suikerbieten en chororei.

In 1972 is het aanvankelijk gemengd landbouwbedrijf Dirne-Dingemans ontstaan. Door de voltooiing van het Mark-Vlietkanaal in 1986 te Dinteloord nabij Stampersgat is de landbouwgrond gescheiden van de gebouwen door het kanaal. Hierdoor ligt de landbouwgrond op een kleine afstand van de boerderij. Vanaf dat moment is de huisverkoop van aardappelen steeds verder ontwikkeld.

Hier kunt U heerlijke verse groenten, fruit en streekproducten van eigen bodem en uit de streek kopen.
Cadeautje nodig? Zij hebben altijd mooie geschenkpakketten klaarstaan of ze kunnen ze ter plekke voor U maken.

De kippen lopen los in de wei en kunnen naar hartenlust scharrelen in het gras en langs de knotwilgen. En dat proef je!

Hanneke Koek van Perkouwse Grond is de tuinvrouw achter al deze heerlijke groentes, fruit en oogstproducten.

Zij is te vinden op vele oogstmarkten in de regio van de Krimpenerwaard of voor bezoek aanmelden via Facebook.

Diverse soorten groente en fruit uit de volle grond. geen website wel op Facebook te vinden: Lemuco – Groenten & Fruit. Uw bestelling kunt u ook doorgeven op bestelingdelfgauw@lemuco.nl

De kersen worden hier met liefde geteeld in het land van Maas en Waal.