Voor uw basisproducten: aardappelen, groente, fruit, zuivel en vlees, kunt u op bestelling terecht aan de Distelvlinder 6 te Den Dolder.

Bij de Groote Kweek aan de Harderwijkerweg nr. 3 te Arnhem kunt u terecht voor kakelverse eieren, zelfgemaakte jams maar ook voor hout en seizoensproducten. Dit is een prachtige plek met vriendelijke eigenaren om langs te fietsen maar ook om even af te stappen.

Aan de Goejanverwelle 9 te PN Hekendorp kunt u in de maanden juni t/m september terecht voor heerlijke appels voor appeltaart en appelmoes. Daarnaast heeft men courgettes en soms komkommers. Alles uit eigen tuin en onbespoten.

Ga eens gezellig langs in de boerderijwinkel ‘t Goed Elferdinck. Hier kunt u terecht voor hun eigen geteelde aardappelen, uien en asperges. Daarnaast verkopen zij mooie streekproducten van bedrijven uit de buurt.

Voor walnoten fiets je, als je in de buurt bent, even naar de Onsenoortsestraat 37 te Nieuwkuijk. In een kratje vindt u zakken met walnoten. Dit product is wel seizoen afhankelijk.

Aan de Onsenoortsestraat 31 te Nieuwkuijk vindt u een prachtig verkooppunt van pompoenen.

Bij Zuivelboerderij ’t Arendsnest kunt u terecht voor zuivelproducten (melk, karnemelk, vla, yoghurt, hang op), vlees, kaas, streekproducten. Pak de fiets en rijdt er eens naar toe om nader kennis te maken en uw producten te kopen.

Toen de lokale ondernemers ongeveer 3 jaar geleden in het dorp Haarsteeg hun deuren sloten, zagen Sjaak en Sjan een kans om hun droom in vervulling te laten gaan. Een eigen onderneming aan huis. Nadat alle plannen goedgekeurd waren, gingen de deuren op maandag 25 januari 2017 open. Klanten komen met veel plezier naar de winkel toe, kiezen hun eigen producten en zo wordt er van elke winkelgelegenheid een feestje gemaakt.

Boerenerfautomaat bij boerderij de Roosendaal. Ook om even uit te rusten van de fietstocht kun je hier terecht!

Aan de Hollandseweg, bij het zijpad Honingblokpad zijn kwarteleieren te koop!