Landzicht biologisch groentenabonnement wekelijks online te bestellen en afhalen bij de Gezondheidswinkel Libra. Heerlijk en eerlijke groenten en fruit zo van het Strijense land bij de buren in de Hoeksche Waard.

Ga naar de website en bestel online wat bij jouw gezinssituatie pas. Zo makkelijk én gezond kan het zijn!

Zij hebben elke dag dagverse groenten en fruit. Dit is een zeer uitgebreid assortiment, wilt u iets hebben wat zij niet hebben, dan is dit altijd te bestellen. De volgende dag staat het product dan voor u klaar. Ook hebben zij sommige groentes al voor u gesneden, zoals snijbonen. U kunt zelf bepalen hoeveel u van een product wilt hebben.

Daarnaast bieden zij heerlijke dagverse salades aan. Zij hebben onder meer heerlijke fruitsalade, maar ook bijvoorbeeld een kool salade. Ook hebben zij seizoensgebonden salades, bijvoorbeeld aspergesalade.

Het kan ook zijn dat u een rondrit maakt op de fiets en even zin heeft in lekker yoghurt ijs, dat hebben zij in de zomer maanden. U kunt dan u ijsje opeten op het terras voor de winkel. Op het terras kunt u natuurlijk ook genieten van bijvoorbeeld verse aardbeien of kersen.

duurzaamheid:
Groente en fruit wordt zo lokaal mogelijk ingekocht. Bijvoorbeeld kersen uit Cothen, Aardappels uit werkhoven, Aardbeien uit Eck en Wiel en asperges bij een teler uit Limburg. Niet alles wordt in Nederland geteeld omdat de winkel een breed aanbod wil leveren.
De producten zijn (bijna) niet voorverpakt. Klanten kunnen zelf bepalen hoeveel gram ze van een product willen ipv voorverpakte producten.

Sasaja Roodenrijs is de trotse eigenaresse van Chef Cookie. Zij is opgegroeid in een banketbakkerij midden in de prachtige binnenstad van Delft, waar eerst haar overgrootvader, opa en als laatste haar vader de allerlekkerste dingen maakte. In 2020 opende zij haar Cookie-winkel in Schipluiden, waar zij haar lekkerste koek en gebak maakt. De enige gevulde roomboter én vegan cookie webshop zonder halffabrikaten.

Proef het ambacht!
‘Proef het ambacht’ zo schrijft Magdalena Haverkamp van Chocolaterie Magdalena op haar website. U bent van harte welkom in hun chocolade-atelier. Hier kunt u zien, ruiken en beleven hoe de verschillende soorten chocolade worden verwerkt tot bijvoorbeeld bonbons, speciale vormen en tot creatieve chocoladecreaties. Hun chocolatiers staan u graag te woord en laten de liefde en passie van het ambacht aan u zien.

Kaatje brengt elke woensdagochtend kraakverse groente & fruit van boeren uit de regio naar hartje Utrecht. Geteeld zonder gif en kunstmest en met zorg voor bodem en natuur. Op woensdagmiddag is al dit lekkers te koop in onze pop-up winkel in De Alchemist in Utrecht Zuidwest. Je kunt een abonnement nemen op een groentebox en we hebben ook losse groenten en fruit. Heerlijk, duurzaam en betaalbaar!

Hartelijk welkom op de site van Warme Bakker Pieter Vermeulen uit Haarsteeg

Bakker Pieter Vermeulen is een kleinschalige bakkerij in Haarsteeg met veel gevoel voor het bakkersvak. Men geeft het brood extra veel tijd om te rijpen, wat zorgt voor meer smaak. Het brood wordt gemaakt op zuurdesembasis doordat men werkt met kleine deegjes. Ambacht staat dan ook hoog in het vaandel. Hun bakkerij draait om het maken van goed én lekker brood, zodat klanten met plezier terugkomen.

Alles wordt hier met de hand gemaakt. Ze denken dan ook graag met hun klanten mee en leveren producten op maat. Ook niet te vergeten, de bij hen bekende Brabantse worstenbroodje! Deze maken zij al meer dan 25 jaar met dezelfde samenstelling en is erg populair in Haarsteeg en omgeving.

Welkom op de website van bakkerij van Horssen. Bij deze bakkerij kunt u terecht voor uw dagelijks brood, gebak, koek en chocolade. Bakkerij van Horssen, het is maar dat je het (w)eet!

Bij Dutch Nitrate B.V. kunt terecht voor sportdrank op basis van rode bieten sap (ideaal voor het fietsen of wandelen).

HB Kaas en Meer in Kesteren is ontstaan uit de passie van Henrien Boorsma jr. Aangenaam! Zij komt uit een echte ondernemersfamilie. Al meer dan drie generaties is ondernemen een vanzelfsprekendheid bij de Boorsma’s. Maar zij is de eerste die de foodbranche toevoegt. Delicatessen, kazen, noten, wijnen, chutneys, olijf- en andere oliën,  het Bourgondische gevoel wat daarmee samengaat had me onmiddellijk te pakken.

Voor Bakker Arjan Huibers komt er een droom uit als hij bakkerij De Greef in Kesteren kan overnemen. Vanwege de beperkte ruimte in zijn andere zaak heeft men steeds het brood van een andere bakker betrokken. Het is natuurlijk een ideaal van de bakker om alles zelf te bakken, ook het brood. Naast brood verkoopt de bakker tevens banket. “We combineren het beste van twee werelden”, zegt de bakker. Ze hebben natuurlijk hun eigen banket, waarover zowel particulieren als horecabedrijven in de regio gelukkig erg enthousiast zijn. Niet voor niets werd onze tompouce in 2017 door het Nederlands Bakkerij Centrum met goud bekroond. Daar zijn ze bij Huibers nog steeds trots op. Deze tompouce is dan ook in Kesteren te koop.