Bij het walnotenstalletje Heeswijk aan de Heeswijk 43 te Heeswijk (Montfoort) kunt u terecht voor heerlijke onbespoten walnoten uit eigen boomgaard. Ze zijn te koop aan de weg. Zo lang de voorraad strekt.

Familie van Ingen heeft sinds 2016 een bedrijf met biologische vleeskuikens. Zij staan voor  eerlijk eten, transparant en goed voor mens en dier. Deze eerlijke eieren en eerlijk kippenvlees is bij hen te verkrijgen. De eieren uit de automaat, en het vlees op bestelling!

Jamtastisch! Verse jam gemaakt van biologische groenten en fruit. U kunt er alle maanden terecht zolang de voorraad strekt. Van mei tot en met september aan de weg en de overige maanden bij de achterdeur onder de overkapping.

Stalletje met diverse groenten. Dagelijks geopend in het oogstseizoen.

Aan de Twekkelerweg nr. 204 te Enschede vind je een verkooppunt met o.a. appels, siropen, jams, eieren en walnoten. Het stalletje heet niet voor niets Lekkers uit Twekkelo. ‘Proef de smaak van vroeger’, is hun motto..

J@mmie !

hier kunt u terecht voor jam, zoetzuur, chutney, pompoenen, walnoten, groenten, fruit uit eigen tuin.

Stalletje met seizoensgroente en fruit zoals aubergines, bessen en bonen.

Hier verkopen ze verschillende landbouwproducten.

Verkoop van vrije uitloop eieren.
In het buitengebied van Nijkerk, dit grenst aan de nieuwbouwwijk Vathorst in Amersfoort noord staat dit ‘Eihuysje’.
In het weekend wordt het niet gevuld, op = op.

Bij de familie Timmermans aan de Inlaagdijk nr 27 te Haarsteeg kunt u terecht voor appels, appelmoes, peren, vijgen en vijgenjam