Lensink Aardappelen Aalten

Rosierweg 2
7122 LJ Aalten
T: +31 (0)543 461 495
E: info@lensinkaardappelenaalten.nl


StaltypeWinkel, Winkeltje bij boerderij
AssortimentAardappelen, Appels, Citrusvruchten, Eieren, Fruit, Groente, Koolsoorten, Peren, Pompoenen, Rabarber, Rode kool, Sinaasappels, Stoofperen, Uien, Winterpeen, Wortelen
TeelttypeGangbaar
Geaccepteerde betaalmiddelenContant
Seizoen Jaarrond,
Openingsdagen Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, Zaterdag,
Openingstijden

Omdat wij ook op het land werken en aardappelen bezorgen zijn wij niet altijd in de gelegenheid om u te helpen in onze winkel. Wat ons betreft geen probleem. U mag dan zelf de gewenste aardappelen pakken en afrekenen bij onze kassalade. Er ligt altijd wel wat wisselgeld in onze lade en de prijzen staan bij de producten of bij de kassa.

Familie Lensink heeft een gemengd agrarisch bedrijf in Lintelo, een buurtschap in de buurt van het Achterhoekse Aalten. Het bedrijf is opgericht in 1900 en sindsdien binnen de familie Lensink voortgezet. Tot eind jaren 80 voerden zij een gemengd bedrijf met wat koeien fokzeugen en een stukje aardappelen. De aardappelteelt werd door Arie en Minie nieuw leven ingeblazen. De melkkoeien en zeugen hebben plaats gemaakt voor jongvee en aardappelen. Intussen wordt het stokje langzamerhand overgedragen aan zoon Arjen en zijn vrouw Tanja. Bij Lensink verbouwen tafelaardappelen, die men vanuit huis verkoopt. Elke woensdag bezorgen hun aardappelen in Aalten, Bredevoort Dinxperlo en nabije buurtschappen bij U aan huis. Hun product vind je onder meer bij verschillende supermarkten en andere verkopers.
Naast de aardappelen verkoopt men ook groente, eieren en fruit.