Is Fietsen voor m’n eten – Waterpoort / ’n Bietje Gezond voor jou een waardevol platform gebleken?

Word sponsor!

Fietsen voor m’n eten brengt consumenten en lokale aanbieders van eten samen, op een actieve manier. Via onze Facebookgroepen en regiokaarten op de website kun je gemakkelijk actuele informatie vinden waar je jouw volledige boodschappenlijstje bij elkaar kunt fietsen, buiten de supermarkt. Wil je bijdragen aan het voortbestaan van ons initiatief? Druk dan op de sponsorknop via de Tikkie QR code op onderstaand plaatje of scan dit plaatje met de Tikkie app. De kosten hiervoor zijn voor ons € 0,15 per transactie.

Betaallink Waterpoort

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat betalen wij van de ontvangen sponsorbijdragen?

  • Kosten als hosting en onderhoud voor de website, administratie en organisatie
  • Kosten voor het mobiel gebruik van de navigatiemogelijkheden van de kaart door de fietsende gebruikers
  • Investeringen in uitbreidingen en gebruiksvriendelijkheid van de website
  • Investeringen in marktonderzoek en promotie- en P.R.-middelen om ‘Fietsen voor m’n eten’ en de aanbieders op de regiokaart beter zichtbaar te maken
  • We sparen voor: het ontwikkelen van een gebruiksvriendelijke app en de kosten voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën, die we gaandeweg bedenken…

De belangrijkste voordelen voor zowel consument als aanbieder nog even op een rijtje (klik op de tabel om te vergroten):

Door op de onderstaande sponsorknop te drukken, draag je bij aan het voortbestaan van ons consumentenplatform. Je bepaalt zelf de waarde van je sponsorbijdrage.

Voor consumenten:

Door zelf te gaan fietsen voor je eten met behulp van de door ons verzamelde informatie, draag je bovendien bij aan het ondersteunen van lokale aanbieders, eerlijke prijsstelling, minder plastic verbruik en minder voedselverspilling. Bovendien is fietsen voor je eten bij stalletjes langs de weg, boerderijen, kwekerijen en kleine winkeliers natuurlijk veel leuker en gezonder!

Voor aanbieders:

Door actief zichtbaar te zijn in de regionale Facebookgroep, kun je in contact komen met nieuwe klanten, die de weg naar jouw stalletje, kraam of winkel dan beter weten te vinden. Door ons platform te steunen met een sponsorbijdrage, draag je bij aan de continuïteit van dit leukste consumentenplatform van Nederland. Een factuur van je sponsorbijdrage ontvangen is ook mogelijk, zet je factuurgegevens dan in het veld ‘Commentaar’ in het sponsorformulier of stuur een mail.

Nog vragen voordat je op de sponsorknop drukt? Mail waterpoort@fietsenvoormijneten.nl en je krijgt antwoord.

Bedankt voor jouw sponsorbijdrage, ook namens de voorfietsers, de vele meefietsers en de lokale aanbieders!

Betaallink Waterpoort

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen geld, maar toch je bijdrage leveren?

Deel dan zoveel mogelijk deze website en de berichten die wij verspreiden via de verschillende social mediakanalen, met anderen.

Ook zoeken wij tips over stalletjes langs de weg, boerderijen, kwekerijen en kleine winkeliers waar je eten kunt kopen. Deel de tips via het tipsformulier.

Om de informatie per regio actueel te houden, zoeken we mensen die vrijwillig voorfietser willen zijn in hun eigen regio. Meld je aan via de ‘Landelijk’-pagina.

Onze dank is groot!