Lekkere verse eitjes van Loetse scharrelkippen vind je in het eierstalletje in de Loet als de kipjes aan de leg zijn natuurlijk.

Fruit

Kom verse melk tappen bij MELKTAP 013 op “Melkveebedrijf Nieuwelijn”. Eenvoudig, kleinschalig en gemoedelijk, zo kun je de sfeer omschrijven bij deze Melktap. Je kunt er terecht voor verse melk van eigen koeien van de boerderij. Neem muntgeld mee, een fles melk tappen voor 1 euro, lukt je zo. Breng je eigen fles mee of koop er een. Ook kun je er eieren, aardappelen, uien en honing kopen en je kunt er genieten van de mooie kalfjes in de wei. Ook doen zij aan boerderijeducatie via Klasseboeren, om kinderen te laten zien, wat er zoal gebeurt op hun boerderij en waar de melk vandaan komt.

Sinds kort heeft de familie Swolfs, als “Ambassadeurs van het Platteland”, een wandelpad geopend over hun eigen boerenland. Zij produceren voedsel op een duurzame manier en dragen bij aan een mooi landschap in het Stadsbos 013 te Tilburg. Graag tot ziens bij MELKTAP 013!

Walnoten

Aardappelen

Uit deze pluktuin kun je zelf je groente oogsten. Verser kan niet!

Honing

Imkerij De Heerlijkheid Trompenburg is gevestigd in het dorp Poederoijen gelegen in het uiterste westpuntje van de Bommelerwaard nabij het bekende Slot Loevenstein. Bij de imkerij hoort een grote moestuin met boomgaard. In het imkerwinkeltje is een keur aan bijenproducten te koop.

Zorgboerderij zo gek nog niet biedt dagbesteding, thuisbegeleiding & begeleid (thuis) wonen.

Kleinschalig en opgericht uit ervaringsdeskundigheid. Voor en door mensen in de psychiatrie. We begeleiden en bieden structuur, op een nuchtere en respectvolle manier. Thuis, of in de landelijke omgeving van de zorgboerderij. Vanuit een klein team met woonbegeleiders, verpleegkundige, activiteiten begeleiders, vrijwilligers en ervaringsdeskundigen.

Stalletje met allerlei landbouwproducten, jam en eieren