Heerlijke walnoten uit eigen boomgaard. Gedurende het jaar is er zo nu en dan ook overgebleven moestuingroente te koop, alles onbespoten!

De Tuinen van Hartstocht is zelfoogsttuin volgens het CSA-concept: Community Supported Agriculture. Dat betekent dat je lid kunt worden van onze tuin. Je betaalt aan het begin van het jaar een bedrag waarvoor je dan elke week verse groente kunt komen oogsten. Je deelt mee als er overvloed is, maar je deelt ook in de risico’s. Heeft het bijvoorbeeld eens flink gehageld of zijn de slakken massaal toegestroomd, dan kan het zijn dat er even geen sla is…

Met je bijdrage kunnen wij plantgoed, zaden en materialen kopen en onszelf betalen voor het onderhouden van de tuin. Zo zijn wij zeker van een inkomen, en jij van verse groente.

Jam, sappen, verse producten uit de tuin of boomgaard

Pompoenen en kalebassen

Heerlijke pompoenen voor in de soep en voor de sier vind je aan Wilsfoort nr.6 te Uden.
Kom lekker rondneuzen en zoeken in ons uitgebreide assortiment pompoenen en kalebassen. Allemaal van eigen kwekerij. Kopen van grote aantallen is geen probleem.

Pompoenen en kalebassen.Kom lekker rondneuzen en zoeken in ons uitgebreide assortiment pompoenen en kalebassen. Allemaal van eigen kwekerij. Kopen van sierpomgrote aantallen is geen probleem.

Pompoenerie Giessen

Hier kunt u terecht voor schitterende pompoenen, kalebassen en decoraties

 

Schapenkaas, wol en bijbehorende accessoires

Het stalletje staat er niet altijd, maar alles wat over is uit boomgaard of tuin staat aan de weg

aardappels, wortel- en knolgewassen