De Regio Zwolle bestaat uit : ‘s-Heerenbroek, De Marshoek, Haerst, Harculo, Hattem, Hattemerbroek, Herfte, Hoonhorst, Katerveer, Laag Zuthem, Langenholte, Lichtmis, Oldeneel, Oude Wetering,  Spoolde, Wezep, Wijthmen, Windesheim, Zalné, Zwolle,

Welkom in Zwolle!

Via deze Zwolse pagina proberen we jullie het complete aanbod in beeld te brengen. We hebben in Zwolle en omgeving behoorlijk veel aanbod! 🙂

Heb je tips dan kan je dat hier doorgeven ‘Tip ons een stalletje’.

Voorfietser: Janine, Ellen, Elise en Adriaan

Met z’n vieren fietsen wij in en rond Zwolle op zoek naar stalletjes, boerderijwinkels en andere plekken waar je lokaal eten en drinken kunt kopen. 


Leesvoer

Voor deze regio is nog geen leesvoer te vinden. Help je mee onze regiopagina te vullen met leesvoer?

Fietsroutes

Voor deze regio zijn nog geen routes te vinden. Help je mee onze regiopagina te vullen met routes?

Events

alle events

Sponsor worden!

Fietsen voor m’n eten brengt consumenten en lokale aanbieders van eten samen, op een actieve manier. Via onze Facebookgroepen en regiokaarten op de website kun je gemakkelijk actuele informatie vinden waar je jouw volledige boodschappenlijstje bij elkaar kunt fietsen, buiten de supermarkt. Wil je bijdragen aan het voortbestaan van ons initiatief? Druk dan op de sponsorknop. Meer weten over wat wij doen met het sponsorgeld?

Ik wil sponsoren

In het regiomenu van de actieve regio’s vind je ook een sponsorpagina om de groep in de regio zelf te sponsoren.

Schrijf je in!

Wil je nog meer op de hoogte blijven van nieuwtjes over Fietsen voor m’n eten, stalletjes langs de weg en andere leukigheden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.