De, Regio Utrechtse Heuvelrug, bestaat uit de hoofdplaatsen: Baarn, De, Bilt, Leusden, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug en Zeist. Daaronder vallen de steden dorpen en gehuchten:, “Elst Ut”, Achterberg, Achterveld, Achterwetering, Achttienhoven, Amerongen, Asschat, Austerlitz, Baarn, Beerschoten, Bilthoven, Blauwkapel, Bosch en Duin, Breedeveen, Darthuizen, De Bilt, De Groep, De Ruif, Den Dolder, Den Treek, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Elst, Groenekan, Haagje, Haspel, Hollandsche Rading, Huis ter Heide, Jannendorp, Laareind, Lage Vuursche, Leersum, Leusden, Leusden-Zuid, Maarn, Maarsbergen, Maartensdijk, Musschendorp, Nieuwe-Wetering, Oud-Leusden, Overberg, Remmerden, Rhenen, Snorrenhoef, Sterkenburg, Stoutenburg, Utrechtse Heuvelrug, Valkenheide, Westbroek en Zeist.

Welkom in Utrechtse Heuvelrug!

De regiokaart van de Utrechtse Heuvelrug.

De Utrechtse Heuvelrug is een heerlijk gebied om te fietsen met veel afwisseling van landgoederen en boerderijen, bossen en levendige dorpen.

Aan de zuidkant van Driebergen, Doorn, Leersum en Amerongen zijn mooie fietstochten te maken door landelijk gebied waar ook de meeste verkooppunten van boerderijen te vinden zijn, met stalletje, kraampjes, tappunten of automate. Aan de noordkant van Maarn en Maarsbergen zijn er ook een aantal te vinden. Er is lokaal geteelde groente, fruit, sap, jam, melk, kaas en vlees te koop. Verder zijn de kaasboerderijen en de ijsboerderij in deze streek een aanrader. 

Daarnaast is verse oogst te koop is bij moestuinen en op een aantal mooie landgoederen, die deels in de bossen liggen en deels in landelijk gebied.

wij waarderen het erg als u een review schrijft om onze regio te verbeteren. Klik  hier om de review te schrijven.

 

 

Tip ons een stalletje!

* Alle adressen onder voorbehoud. Het kan gebeuren dat je voor een dichte deur komt of een stalletje er niet staat of leeg is. Dan heb je natuurlijk meteen nog een paar kilometer meer te fietsen met een doel: jouw dagelijkse eten langs de weg ontdekken…

** Alle overige informatie is ook onder voorbehoud en kan verouderd zijn. Deze informatie is door de voorfietser en meefietsers verzameld sinds augustus 2017. Onder andere door weersomstandigheden kan het voorkomen dat de seizoenen anders lopen dan in de profielpagina van het stalletje vermeld staat. Hier hebben wij geen grip op en hieraan kunnen dus geen rechten worden ontleend.

*** Heeft u een stalletje, staat deze nog niet op de kaart en wilt u een gratis vermelding? Klik dan op Tip ons een stalletje! en geef uw informatie door.

**** Heeft u een stalletje, staat deze wel op de kaart, maar wilt u deze verwijderd hebben? Stuurt u dan een e-mail naar info@fietsenvoormijneten.nl.  

Fietsroutes

Route vanuit Driebergen, Kraaybeekerhof

voor zomertours 10 juni. Een leuke route van ongeveer 1.30 langs stalletjes en landwinkels met aanbiedingen. Start/terugkeer bij Kraaybeekerhof waar een mooie fotopuzzeltocht te lopen is door de tuinen (30 min.)

Route vanuit Leersum, de Binder

voor zomertours 10 juni. Een leuke route vanaf de Binder van ongeveer 1.30 uur langs de stalletjes en landwinkels met aanbiedingen.
alle routes

Sponsor worden!

Fietsen voor m’n eten brengt consumenten en lokale aanbieders van eten samen, op een actieve manier. Via onze Facebookgroepen en regiokaarten op de website kun je gemakkelijk actuele informatie vinden waar je jouw volledige boodschappenlijstje bij elkaar kunt fietsen, buiten de supermarkt. Wil je bijdragen aan het voortbestaan van ons initiatief? Druk dan op de sponsorknop. Meer weten over wat wij doen met het sponsorgeld?

Ik wil sponsoren

In het regiomenu van de actieve regio’s vind je ook een sponsorpagina om de groep in de regio zelf te sponsoren.

Schrijf je in!

Wil je nog meer op de hoogte blijven van nieuwtjes over Fietsen voor m’n eten, stalletjes langs de weg en andere leukigheden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.