De Regio Parkstad bestaat uit de hoofdplaatsen: Beekdaelen, Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Simpelveld en Voerendaal.

Daaronder vallen de steden, dorpen en gehuchten: Baaks, Baneheide, Barrier, Benzenrade, Bocholtz, Bocholtzerheide, Bosschenhuizen, Broek, Brunssum, Bulkemsbroek, Colmont, Craubeek, Dolberg, Eygelshoven, Fromberg, Heerlen, Hoensbroek, Hondsrug, Huls, Imstenrade, Kerkrade, Klimmen, Koulen, Kunrade, Mingersberg, Molsberg, Nieuwenhagen, Nuth, Op de Hoven, Overheek, Prickart, Ransdaal, Retersbeek, Rimburg, Schaesberg, Schurenberg, Simpelveld, Termaar, Termoors, Ubach over Worms, Ubachsberg, Vlengendaal, Voerendaal, Waalbroek, Weustenrade, Winthagen en Zandberg.

Welkom in Parkstad!

De regiokaart van Parkstad is momenteel nog minimaal gevuld met adressen. Wilt u meewerken aan een gevulde kaart? Word voorfietser door u aan te melden via de ‘Landelijk’-pagina. Of stuur uw tips via het formulier ‘Tip ons een stalletje’, liefst met een foto van het stalletje of de boerderij, kwekerij of kleine winkel erbij.

* Alle adressen onder voorbehoud. Het kan gebeuren dat je voor een dichte deur komt of een stalletje er niet staat of leeg is. Dan heb je natuurlijk meteen nog een paar kilometer meer te fietsen met een doel: jouw dagelijkse eten langs de weg ontdekken…

** Alle overige informatie is ook onder voorbehoud en kan verouderd zijn. Deze informatie is door de voorfietser en meefietsers verzameld sinds augustus 2017. Onder andere door weersomstandigheden kan het voorkomen dat de seizoenen anders lopen dan in de profielpagina van het stalletje vermeld staat. Hier hebben wij geen grip op en hieraan kunnen dus geen rechten worden ontleend.

*** Heeft u een stalletje, staat deze nog niet op de kaart en wilt u een gratis vermelding? Klik dan op Tip ons een stalletje! en geef uw informatie door.

**** Heeft u een stalletje, staat deze wel op de kaart, maar wilt u deze verwijderd hebben? Stuurt u dan een e-mail naar info@fietsenvoormijneten.nl.

Leesvoer

Voor deze regio is nog geen leesvoer te vinden. Help je mee onze regiopagina te vullen met leesvoer?

Fietsroutes

Voor deze regio zijn nog geen routes te vinden. Help je mee onze regiopagina te vullen met routes?

Events

Voor deze regio zijn nog geen events te vinden. Help je mee onze regiopagina te vullen met events?

Sponsor worden!

Fietsen voor m’n eten brengt consumenten en lokale aanbieders van eten samen, op een actieve manier. Via onze Facebookgroepen en regiokaarten op de website kun je gemakkelijk actuele informatie vinden waar je jouw volledige boodschappenlijstje bij elkaar kunt fietsen, buiten de supermarkt. Wil je bijdragen aan het voortbestaan van ons initiatief? Druk dan op de sponsorknop. Meer weten over wat wij doen met het sponsorgeld?

Ik wil sponsoren

In het regiomenu van de actieve regio’s vind je ook een sponsorpagina om de groep in de regio zelf te sponsoren.

Schrijf je in!

Wil je nog meer op de hoogte blijven van nieuwtjes over Fietsen voor m’n eten, stalletjes langs de weg en andere leukigheden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.