De Regio Arnhem en omstreken bestaat uit de hoofdplaatsen: Arnhem, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Renkum, Rheden en Zevenaar

Daaronder vallen de steden, dorpen en gehuchten:

’t Hazeleger, ’t Vlot, “Loo Gld”, “Loo Gld”, Aam, Achterstehoek, Aerdenburg, Aerdt, Andelst, Angeren, Angerlo, Arnhem, Baal, Babberich, Bahr, Bemmel, Bergerden, Bevermeer, Bingerden, Boerenhoek, Bredelaar, De Eng, De Pas, De Pas, De Steeg, Dieren, Doornenburg, Doornik, Doorwerth, Driel, Duiven, Eimeren, Ellecom, Elst, Flieren, Geitenwaard, Gendt, Giesbeek, Groessen, Haalderen, Heelsum, Helhoek, Hemmen, Herveld, Herveld-Noord, Herveld-Zuid, Herwen, Heteren, Heveadorp, Hoeve, Holthuizen, Homoet, Huissen, Hulhuizen, Indoornik, Kapel, Keulse Kamp, Kievitsdel, Kijfwaard, Klein Baal, Kommerdijk, Kwartier, Laag-Soeren, Lathum, Lijnden, Lobith, Loenen, Loo, Loo, Looveer, Nieuwgraaf, Oosterbeek, Oosterhout, Ossenwaard, Oud-Zevenaar, Pannerden, Raayen, Randwijk, Reeth, Renkum, Ressen, Rheden, Schaarsbergen, Slijk-Ewijk, Snodenhoek, Spankeren, Spijk, Sterreschans, Tolkamer, Valburg, Velp, Vossenpels, Wolfheze, Zandheuvel, Zandvoort, Zetten, Zevenaar en Zweekhorst

Welkom in Arnhem en omstreken!

Wat gebeurt er veel in onze geweldige regio! Lokaal en vers voedsel wordt ook bij ons steeds populairder, maar waar vind je al deze aanbieders? Wij helpen je graag op weg.

Wij nemen regio Arnhem best breed; Zevenaar, Groessen, Brummen, Elst en alles er tussen in. In onze Facebookgroep vind je vele tips, fietsverslagen, foto’s. Heb je ook een leuke ontdekking gedaan? Post het in onze groep, super leuk!

De regiokaart van de Arnhem en omstreken is momenteel nog niet volledig gevuld met adressen. Wil je meewerken aan een gevulde kaart? Help voorfietsers Loes van der Meulen en Sanne Blok dan aan tips via het formulier ‘Tip ons een verkooppunt’, liefst met een foto van het stalletje of de boerderij, kwekerij of kleine winkel erbij. Loes en Sanne zoeken ook nog andere voorfietsers en meefietsers erbij om de groep te helpen groeien. Meld je aan via de Landelijk-pagina als je daar enthousiast van wordt.

* Alle adressen onder voorbehoud. Het kan gebeuren dat je voor een dichte deur komt of een stalletje er niet staat of leeg is. Dan heb je natuurlijk meteen nog een paar kilometer meer te fietsen met een doel: jouw dagelijkse eten langs de weg ontdekken…

** Alle overige informatie is ook onder voorbehoud en kan verouderd zijn. Deze informatie is door de voorfietser en meefietsers verzameld sinds augustus 2017. Onder andere door weersomstandigheden kan het voorkomen dat de seizoenen anders lopen dan in de profielpagina van het stalletje vermeld staat. Hier hebben wij geen grip op en hieraan kunnen dus geen rechten worden ontleend.

*** Heeft u een verkooppunt, staat deze nog niet op de kaart en wilt u een gratis vermelding? Klik dan op Tip ons een verkooppunt! en geef uw informatie door.

**** Heeft u een verkooppunt, staat deze wel op de kaart, maar wilt u deze verwijderd hebben? Stuurt u dan een e-mail naar arnhem@fietsenvoormijneten.nl.  

Voorfietser: Loes van der Meulen

Loes, Sanne en Wieke vinden het belangrijk dat kleine (en grote) Arnhemse initiatieven meer aandacht krijgen. Want hoe leuk is het om op pad te gaan, een praatje met de boeren te maken en zo het verhaal achter je producten te leren kennen?

Loes fietst langs de verschillende boeren, stalletjes en buurttuinen. Zij vindt het heel leuk om op deze manier haar kinderen meer te leren over de dieren en waar het eten vandaan komt.

Vind jij het leuk om mee te fietsen? Aarzel dan niet!


Fietsroutes

Events

Voor deze regio zijn nog geen events te vinden. Help je mee onze regiopagina te vullen met events?

Sponsor worden!

Fietsen voor m’n eten brengt consumenten en lokale aanbieders van eten samen, op een actieve manier. Via onze Facebookgroepen en regiokaarten op de website kun je gemakkelijk actuele informatie vinden waar je jouw volledige boodschappenlijstje bij elkaar kunt fietsen, buiten de supermarkt. Wil je bijdragen aan het voortbestaan van ons initiatief? Druk dan op de sponsorknop. Meer weten over wat wij doen met het sponsorgeld?

Ik wil sponsoren

In het regiomenu van de actieve regio’s vind je ook een sponsorpagina om de groep in de regio zelf te sponsoren.

Fietsen voor m'n eten - Arnhem en omstreken is gesteund door sponsorbijdragen van:

Schrijf je in!

Wil je nog meer op de hoogte blijven van nieuwtjes over Fietsen voor m’n eten, stalletjes langs de weg en andere leukigheden? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.